.

.

BLAKAYA 4 БР. Vinyl Универсален Пожар Графика, Етикет на Лента върху предния Капак на Колата Стикер за Автомобил, Състезателна Спортна Самозалепващи Стикер, Украса за Вси?

BLAKAYA 4 БР. Vinyl Универсален Пожар Графика, Етикет на Лента върху предния Капак на Колата Стикер за Автомобил, Състезателна

BGN 3.33

Брой продукти
На склад

УНИКАЛНО БИЖУ - Нашите автомобили етикети - това е специален и достъпен начин за украса на колата на стилен модел в дълга ивица, за да даде колата на нов спортен вид и повече яркостИЗДРЪЖЛИВ МАТЕРИАЛ -Стикер, изработен от висококачествен винил, стикер е водоустойчив и трайна.Цветен печат с висока резолюция и устойчиви цветове.АВТОНОМЕН ЛЕПИЛО - Стикер е силно лепило на гърба, който може да остане на колата в продължение на дълго време.Откъснете за инсталиране, без сложни инструменти не се изисква.Защитна функция : Етикети не само предпазват боята на вашия автомобил е scuffs, но също така могат да се скрие ожулвания и драскотини по вашия автомобил, украса на колата и защита на външния вид на колата си от повреди.МАЛКИ СТЪПКИ ЗА ИНСТАЛАЦИЯ - Внимателно почистете областта, която ще има стикер, влажна кърпа.Спрей вода за област нанасяне, това ще намали устойчивостта на етикети по малко нанасяне, и стикер ще бъде по-лесно да се регулира. Наклейте стикер на колата, избършете и гладките си чиста кърпа, едновременно внимателно водене на защитна хартия. Задайте стикер в подходящо положение и изрежете излишното. С помощта на сешоар загрейте вода за стикер, тя да изсъхне.Материал : винил. Размер : 29 * 5. Материал : винил. Размер : 29 * 5. Материал : винил. Размер : 29 * 5. Опаковка : 4 бр. -Всички снимки в професионално боядисани, но поради различни околното осветление и различни настройки на устройството на дисплея могат да бъдат определени отклонения между изображения, които виждате, и себе стока, моля, обърнете се към самия предоставен цвят. -Данните са измерени ръчно, може да има някои отклонения, но това не се отразява на използването. -След инсталиране на етикети, моля, измийте колата в рамките на 48 часа, за да се осигури достатъчна лепкавост (особено в студено време и през зимата, се препоръчва да се използва вентилатор за горещ въздух за нагряване на етикети, преди да инсталирате).

Други функции

Най-добри сделки