.

.

Средство за премахване на козината на домашни любимци ORDORA за мебели /легла, за многократна употреба Валяк за премахване на козина на кучета и котки, Самопочистващ, ?

Средство за премахване на козината на домашни любимци ORDORA за мебели /легла, за многократна употреба Валяк за премахване

BGN 13.27

Брой продукти
На склад

Лек, много лесен за използване в ежедневния живот благодарение малък размер спестява място и е удобна за съхраняване.Самоочищающаяся конструкция с помощта на двустранен четка за почистване на мокри повърхности; дрехи и тънки килими. 【Съберете всеки косъм домашен любимец】 отърви се от всеки козината на животното с мебели с използването на този набор средства за премахване на кучешка козина.Не се притеснявайте за това, че върху вас ще падне поне един косъм.Не се притеснявайте за преместване на средства за отстраняване на козината на домашни любимци от място на място, тъй като вие получавате дубликати. 【За многократна употреба, трайни влажна повърхност; облекло и тънки килими. 【Съберете всеки косъм домашен любимец】 отърви се от всеки козината на животното с мебели с използването на този набор средства за премахване на кучешка козина.Не се притеснявайте за това, че върху вас ще падне поне един косъм.Не се притеснявайте за преместване на средства за отстраняване на козината на домашни любимци от място на място, тъй като вие получавате дубликати. 【За многократна употреба, здрав и самопочистващ】 Не е необходимо постоянно да се купуват самозалепваща лента или самоклеящийся скоч.Не трябва непрекъснато да се стреля или да се презарежда.Нашият многократна употреба валяк за козината на домашни любимци е лесно за почистване.Просто опорожните отделение за отпадъци, и продуктът отново е готов за употреба. 【Няма нужда от батерии или източника на захранване】 Просто катайте средство за премахване на козината на домашни любимци назад-напред по правилния повърхности, за да събере цялата домашни любимци и въси в колектор на прах. 【Must Have за любителите на домашни животни】 Идеален избор за подарък за вашите космати дете и любител на домашни любимци, особено тези, които имат кучета, котки или други животни с дълги коси.Купете комплект от 2 средства за премахване на козината на домашни любимци, за да осигури на себе си и на своите приятели от дом без кожа.Супер обичам пухкави домашни любимци, като кучето, котката и така нататък?.Но никога не започвайте да го заради шепа косата на леглото, килима, дивана и на всяко друго място у дома?.Не оставяйте на грижите при себе си.Позволете ни средство за премахване на козината на домашни любимци да ви помогне!Просто се наслаждавайте на времето си със своите пухкави друг!.

Други функции

Най-добри сделки