.

.

Комплект аксесоари за очила за виртуална реалност Oculus Quest 2, Половин опаковка Силиконов Калъф за писалка и Мигли (ЧЕРВЕН)

Комплект аксесоари за очила за виртуална реалност Oculus Quest 2, Половин опаковка Силиконов Калъф за писалка и Мигли (ЧЕРВЕН)

BGN 1.33

Брой продукти
На склад

【Против хлъзгане, калъфи за писалки, контролер】 Седалките Nexi Go grip са направени от приятен на силиконов материал, който ефективно предотвратява появата на пот, прах и драскотиниМини первази подобряват сцеплението с дръжка и я чувство. 【Материал премиум-клас】 Специално разработени за сензорни контролери Oculus Quest 2 калъфи за писалки, изработени от тежка рамка от силиконов каучук, те не се плъзгат, трайни и удобни, повишават удоволствието от играта. 【Отлична възможност за регулиране на】Седалките Oculus Quest grip са оборудвани регулировочной ключалката.Когато ръкохватката ще бъде поставена в седалките за грайфери, кликнете върху пръстен с катарама за предотвратяване на нейната загуба и за облекчаване на инсталацията в подходящо положение.какво по-удобно за хората. калъф за писалка контролер x 2. 【Против хлъзгане, калъфи за писалки, контролер】 седалките Nexi Go grip са направени от приятен на силиконов материал, който ефективно предотвратява появата на пот, прах и драскотини.Мини первази подобряват сцеплението с дръжка и я чувство. 【Материал премиум-клас】 Специално разработени за сензорни контролери Oculus Quest 2 калъфи за писалки, изработени от тежка рамка от силиконов каучук, те не се плъзгат, трайни и удобни, повишават удоволствието от играта. 【Отлична възможност за регулиране на】Седалките Oculus Quest grip са оборудвани регулировочной ключалката.Когато ръкохватката ще бъде поставена в седалките за грайфери, кликнете върху пръстен с катарама за предотвратяване на нейната загуба и за облекчаване на инсталацията в подходящо положение.какво по-удобно за хората. капак за улавяне на контролера x 2.

Други функции

Най-добри сделки