.

.

Държач за мобилен телефон GTINTHEBOX за смартфон, който е съвместим с 2017 2018 2019 Honda Civic (Лявото управление, телефон 3,5-6,0 см)

Държач за мобилен телефон GTINTHEBOX за смартфон, който е съвместим с 2017 2018 2019 Honda Civic (Лявото управление, телефон

BGN 13.59

Брой продукти
На склад

◘ Дизайн : Монтирани на вентиляционном отверстии, той няма да попречи на преглед зад волана ◘ Приложение : За 2016 2017 2018 Honda Civic. ◘ Експлоатация : За завършване на полезен модел се изисква експлоатация само с една ръка. ◘ Напълно се регулира със завъртане на 360 градуса, за да видите вашето устройство в правилното положение. ◘ Променете вашата гледна точка натисване. ► Моля, обърнете внимание, че този телефон е приложен, и ние ви съветваме да Получите По-професионален монтаж в местния сервизен център на автомобила. ✔ Моля, обърнете внимание, че това е само за левостороннего шофиране и проверете си модел Civic, за да се избегне закупуването на неправилно стоката; просто се свържете с нас, когато вашата модификация не се показва в колата. ние ще се опитаме да направим всичко възможно, за да отговарят на вашите нужди. ✔ 100% чисто нов 1 комплект автомобилни закрепване (1 скоба и 1 изход за дискета) В нашия комплект се предлага широка съвместимост : Премина широка гама от тестове, подходящи за повечето мобилни телефони като i Phone, X, 7, 7 Plus, i Phone Plus 6s, 6s 5s, 5c, Samsung Galaxy S6, S8, HTC, LG, Nexus, Nokia, GPS-устройство.Здрава е, не изисква влакчета и привлекателна система за задържане на устройството. подходяща за смарт телефони или електронни устройства, с ширина от 3. ✔ За определяне на поръчка, калъф за носене, подходящи за всеки телефон, е подходяща само за Civic 2016 2017 2018 2019 Honda (само за телефон 3,5/6 инча и лявата стая на шофиране). ✔ Идеално се съчетава със специален автомобилен радианом, висококачествени материали с картина от хром и въглеродни влакна За осигуряване на безопасността на вашия телефон, GPS или леки таблети по време на шофиране, стилно изглежда на 360 °, но не хоризонтално. ✔ Без пробиване, лесна инсталация със собствените си ръце; И Ние ви съветваме да Получите по-професионален монтаж чрез местните поддръжка на автомобила. ✔ Моля, обърнете внимание, че това е само за левостороннего шофиране и проверете си модел Civic, за да се избегне закупуването на неправилно стоката; просто се свържете с нас, когато вашата модификация не се показва в колата. ние ще се опитаме да направим всичко възможно, за да отговарят на вашите нужди. ✔ 100% чисто нов 1 комплект автомобилни закрепване (1 скоба и 1 изход за дискета) В нашия комплект се предлага широка съвместимост : Премина широка гама от тестове, подходящи за повечето мобилни телефони като i Phone, X, 7, 7 Plus, i Phone Plus 6s, 6s 5s, 5c, Samsung Galaxy S6, S8, HTC, LG, Nexus, Nokia, GPS-устройство.

Други функции

Най-добри сделки