.

.

Нов Lon0167 дължина 60 мм, диаметър 3 мм, пряко надеждно ефективна тренировка с превръщането сверлом за електрически бормашини 10 бр. (id: 0c2 f9 1б 8d6)

Нов Lon0167 дължина 60 мм, диаметър 3 мм, пряко надеждно ефективна тренировка с превръщането сверлом за електрически бормашини

BGN 2.33

Брой продукти
На склад

Име на продукта (издръжлив на употреба) : Спиральное тренировка; Характеристики : (най-новите технологии) Пряко просверленное отвор за високо качество на продуктаМатериал : безупречен HSS; Диаметър на рязане : 3 мм / ненадминат 0,12". Внимателно подбран диаметър на отвора за пробиване : 3 мм / прекрасния 0,12"; Основен цвят : зашеметяващ сребро на тон.Дължина на канала : 38 мм /1,5"; Обща дължина : 60 мм /2,4". Тегло : идеалното качество на изработката 24 г; съдържание на Пакета : чист тренировки x Twist 10 бр. Съвети : поради различните монитори, осветление на снимане, фактори на околната среда и други причини, има някои вариации, които съществуват обективно и не може да се избегне.Но обикновено това не се отрази на употребата на продукта, ако се интересуваме от това, моля, разгледайте внимателно, преди да купите. благодарим ви!Дизайн с директен отвор за пробиване на разумна цена е по-подходящ за направата на много електрически дрелей (тук е препоръчително да не се включва).Остра и извити канавка ще пробиване на дупка по-леко и безгрижно.Свредло HSS много по-устойчиви на топлина, идеални за пробиване на метал, твърда дървесина и повечето други материали с по-голяма скорост на рязане, отколкото на тренировка от въглеродна стомана, и в голяма степен заменя углеродистые са се превърнали в търговски приложения.

Други функции

Най-добри сделки