.

.

Пробивни Метчики Със Спирала Канавкой, Определени Сверлильных Метчиков От Бързорежеща Стомана 6ШТ за Обработка, дърворезба (Сребрист)

Пробивни Метчики Със Спирала Канавкой, Определени Сверлильных Метчиков От Бързорежеща Стомана 6ШТ за Обработка, дърворезба

BGN 6.19

Брой продукти
На склад

Метчик комбиниран : В това число 6 бр комбинирани метчиков, дизайн 3 в 1, които могат да се използват за пробиване, нарязване на резба и заваряване, удобно и практично.СПИРАЛА КАНАВКА : Тези метални кранове имат конструкция на спираловидните канали, което помага за премахване на боклук и предотвратява запушването на чешмата.БЫСТРОРЕЖУЩАЯ СТОМАНА : Тези кранове са произведени от изключително бързорежеща стомана с Ti покритие, която се отличава с висока твърдост и добра устойчивост на корозия.ШЕСТОГРАМЕН ДЖОЛАН : Тези комбинираната метчики имат стандартна конструкция на шест двустранен джолан, който лесно се инсталира на електрически инструменти и притежава добра стабилност.За РЕМОНТ на РЕЗБИ : Набор от метчиков широко се използва при промишленото ремонт или обработка на дърво, често се използва за нарязване на нова резба или за ремонт на повредени резби. Метчик комбиниран : В това число 6 бр. комбинирани метчиков, дизайн 3 в 1, които могат да се използват за пробиване, нарязване на резба и заваряване, удобно и практично. СПИРАЛА КАНАВКА : Тези метални кранове имат спираловидна конструкция на канали, което помага за премахване на боклук и предотвратява запушването на чешмата. БЫСТРОРЕЖУЩАЯ СТОМАНА : Тези кранове са произведени от изключително бързорежеща стомана с покритие Ti, която се отличава с висока твърдост и добра устойчивост на корозия. Шестограмен джолан : Тези комбинираната метчики имат стандартна конструкция на шест двустранен джолан, който е лесен за инсталиране на електрически инструменти и притежава добра стабилност. За ремонт на РЕЗБИ : Набор от метчиков широко се използва при промишленото ремонт или обработка на дърво, често се използва за нарязване на нова резба или за ремонт на повредени резби.Параметри : Тип на продукта : Комплект метчиков Материал : быстрорежущая стомана Предназначение : Използва се за нарязване на различни резьб Осъществяване Списък : 6 x метчиков.

Други функции

Item Type:
Tap Set
Material:
High Speed Steel
Purpose:
Used for tapping various threads
Package List:
6 x Taps :
Най-добри сделки