.

.

Централните Часовник на арматурното табло на автомобила, Околните Компас, Алуминий Пръстен, Стикер с Логото на Porsche 911 718 Cayenne Macan Panamera и др (Червен)

Централните Часовник на арматурното табло на автомобила, Околните Компас, Алуминий Пръстен, Стикер с Логото на Porsche 911 718 Cayenne

BGN 2.33

Брой продукти
На склад

Подходящ за Porsche 911, за 718 Cayenne Macan Panamera и т, Произведени от висококачествена алуминиева сплав.Направете интериора на вашия автомобил луксозен.Лесна инсталация.Идва с лепило на гърба, пробиване или заваряване, не се изисква.Дизайн в съответствие с истински автомобил, идеално към колата си.Това ще даде на вашия автомобил по-луксозен и бросающийся в очите вид.Всяка опаковка съдържа 1 бр. червени централните часовник в арматурното табло, околните компас, Алуминий пръстен, стикер с логото на Porsche 911 718 Cayenne Macan Panamera и др. Подходящ за Porsche 911, за 718 Cayenne Macan Panamera и т., Произведени от висококачествена алуминиева сплав.Направете интериора на вашия автомобил луксозен.Лесна инсталация.Идва с лепило на гърба, пробиване или заваряване, не се изисква.Дизайн в съответствие с истински автомобил, идеално към колата си.Това ще даде на вашия автомобил по-луксозен и бросающийся в очите вид.Всяка опаковка съдържа 1 бр. червени централните часовник в арматурното табло, околните компас, Алуминий пръстен, стикер с логото на Porsche 911 718 Cayenne Macan Panamera и др. Подходящ за Porsche 911, за 718 Cayenne Macan Panamera и т. Материал : Изработен от висококачествена алуминиева сплав.It висококачествен и стилен аксесоар, който ви дава възможност за лесно добавяне на собствен стил в интериора на вашия автомобил. Той идва с трайни самоклеющимся материал, който има дълъг срок на служба. Защитете област от надраскване.БЕЛЕЖКА : за Да направи лепило е по-лепкава, особено през зимата, лепило ще е слаб, може да се задни лепило в продължение на 5 секунди с помощта на сешоар, преди приклеиванием.

Други функции

Най-добри сделки