.

.

Куки за завеса за душ Yasnow Rose, 12 бр. Халки за Завеса за Душ, Декоративно Пръстен-Кука за Душ за Баня, Спални, Детски стаи и хол или Други Декорации за Куки (Лилаво)

Куки за завеса за душ Yasnow Rose, 12 бр. Халки за Завеса за Душ, Декоративно Пръстен-Кука за Душ за Баня, Спални, Детски стаи и хол

BGN 4.83

Брой продукти
На склад

* Материал : Изработен от висококачествена неръждаема измъкне от неръждаема стомана и смола RoseХалки за завеси се преливат на светлината, като придава много елегантен вид на всяка баня. * Високо качество и добро съотношение между качество и цена : За двойни куки за завеса за душ може да виси като завеса за душ, така и линейни.Халки за завеса за душ са достатъчно здрави, за да държат тежката завеса и лигавицата. * Комплексно използване-тези куки за душа в банята са подходящи за всички стандартни размери на корнизи за пердета за душ и всякакви условия на околната среда, баня, спалня, детска стая и хол или други декорации с куки. * Лесна употреба : подходящ за прът с диаметър 22-30 мм (0,8 "-1,1"). * Осъществяване включва : Комплект от 12 куки за душата. * Материал : Изработен от висококачествена неръждаема измъкне от неръждаема стомана и смола Rose.Халки за завеси се преливат на светлината, като придава много елегантен вид на всяка баня. * Високо качество и добро съотношение между качество и цена : За двойни куки за завеса за душ може да виси като завеса за душ, така и линейни.Халки за завеса за душ са достатъчно здрави, за да държат тежката завеса и лигавицата. * Комплексно използване-тези куки за душа в банята са подходящи за всички стандартни размери на корнизи за пердета за душ и всякакви условия на околната среда, баня, спалня, детска стая и хол или други декорации с куки. * Лесна употреба : подходящ за прът с диаметър 22-30 мм (0,8 "-1,1"). * Осъществяване включва : Комплект от 12 куки за душата.

Други функции

Най-добри сделки