.

.

Zerodeko 12 бр Декоративни Тикви Faroles Decorativos Pumkins Кошница за шоколадови Бонбони на Хелоуин Украса от Тиква За Хелоуин Кофа за лакомства от Тиква, Тиква с Кофа, Тиквен Фене?

Zerodeko 12 бр Декоративни Тикви Faroles Decorativos Pumkins Кошница за шоколадови Бонбони на Хелоуин Украса от Тиква За Хелоуин Кофа за

BGN 1.00

Брой продукти
На склад

Фенер с дръжка за Хелоуин - това е един от най-добрите варианти за васДържач за лакомства от тиква - Украса от тикви за Хелоуин, ведерко за шоколадови бонбони на Хелоуин.ПРЕНОСИМ ФЕНЕР - Отлични държачи за бонбони за партита и предложения за Хелоуин.УКРАСА със собствените си ръце - Съдържа черна дръжка от черен тиква - черти на лицето.ТИКВА ВЕДЕРКО - в допълнение, ние също ще ви предоставим добро обслужване на клиентите, ако имате някакви въпроси, ние ще ви отговорим навреме.Пратката включва 12 бр. Държач за лакомства от Тиква, Мини-ведерко за бонбони за Хелоуин (триъгълни очи) Характеристики - Отлични държачи за бонбони за партита и предложения в чантата си за бонбони на Хелоуин. - Идеалният и забавен подарък за децата и приятелите си в ведерке от тиква за Хелоуин. - Цвят : Оранжево ведерко за шоколадови бонбони на Хелоуин. - Размер : 7 * 7 * 5.2 инча (Д * Ш * В) подарък на парти в чест на Хелоуин. - Материал : Пластмаса тиквен фенер. - Първокласен и екологично чисти материали за безопасно и трайно ползване украса от тиква за Хелоуин. декоративен фенер - Съдържа черна дръжка и черна тиква с декоративни тиква.Информация за Товареhalloween candy bucket Такъв многофункционален предмет заслужит благоволението на вашите деца.подарък за парти в чест на Хелоуин Хелоуин децата могат да вземат това тиква ведерко за съхранение на голям брой бонбони.украса от тиква за Хелоуин Този предмет представлява ведерко от тиква, която проектирани и произведени специално за използване на Хелоуин.

Други функции

Най-добри сделки