.

.

Niopiee за Samsung Galaxy а a53 5G Ultra Case Сверхпрочный устойчив на удари Защитен калъф с предпазно фолио от закалено Стъкло Хибриден Калъф за цялото тяло със защита от надрасква?

Niopiee за Samsung Galaxy а a53 5G Ultra Case Сверхпрочный устойчив на удари Защитен калъф с предпазно фолио от закалено Стъкло Хибриден

BGN 2.67

Брой продукти
На склад

✅ 【Съвместимост】 Сверхпрочный калъф, идеален за телефон Samsung Galaxy а a53 5 G, снабден с предпазно фолио от закалено стъкло 1бр, осигурява пълна защита на тялото ✅ 【Хибриден дизайн】 Калъф Samsung Galaxy а a53 5 G е изработен от здраво на гърба на вашия КОМПЮТЪР и меки шапки от TPU, осигурявайки максимална защита.Точков дизайн на задната част осигурява противоскользящий захват. ✅ 【Защита от падане на военен клас】 Брониран калъф Samsung Galaxy а a53 с 4 ъгъла вградени въздушни амортисьора, осигуряващи пълна защита на тялото на самолета. ✅ 【Защита от надраскване】 Релефни ръбове осигуряват на екрана и камерата на Samsung Galaxy а a53 5 G надеждна защита срещу надраскване. ✅ 【Точни деколтета и безжично зареждане】 Всички бутони, контроли и портове са лесно и удобно разположение, което поддържа безжична зареждане.Доживотна гаранция.Защитно фолио за екрана.Защитен калъф Niopiee военни клас за Samsung Galaxy а a53 5 G с предпазно фолио от закалено стъкло осигурява пълна защита на корпуса от надраскване. Мек амортизирующий броня от TPU и твърда задна капачка със защита от надраскване, осигурявайки защита от драскотини, падания и други въздействия. Релеф на рамка за защита на екрана и фотоапарата от надраскване. Точни отвори осигуряват пълен достъп до всички портове и бутони на устройството. Той е лесен за използване, противоскользящий, ви осигурява удобно докосване на ръце.Опаковка : 1 * Калъф за Samsung Galaxy а a53 5 G, 1 * защитно фолио за екран от закалено стъкло, 1 * хартия за мокро / сухо почистване + стикер за премахване на прах.Моля, обърнете внимание : преди да инсталирате, моля, изчистете вътрешната и външната защитна обвивка с корпуса.Ако имате някакви въпроси за този продукт, моля не се колебайте да се свържете с нас, ние ще ги решим в най-близко време.КАК да се ИНСТАЛИРА Защитно фолио за екрана?1. Използвайте влажна / суха хартия, прах колектор за почистване на екрана. Премахване на филма със защитно фолио от закалено стъкло. Выровняйте екран, леко натиснете средата, за да защитно фолио автоматично приклеилась към екрана. Използвайте твърда картата, за да изтръгне малък мехур въздух (ако е той), е готово.Нашето желание Niopiee : да се Стреми да ви осигури за предпочитане задоволителни продукти и по-внимателно обслужване.Много ви благодаря, че избрахте Niopiee!Добър ден!.

Други функции

Най-добри сделки