.

.

2 бр. stylus писалка за сензорни екрани, Стилус за iPhone/iPad/ Android таблет / Microsoft Surface, Съвместим с всички сензорни екрани (Бял Розов / Бял Лилав)

2 бр. stylus писалка за сензорни екрани, Стилус за iPhone/iPad/ Android таблет / Microsoft Surface, Съвместим с всички сензорни екрани (Бял

BGN 5.33

Брой продукти
На склад

【Stylus писалка за сензорни екрани】 Използването на стилуса не причинява закъснения, а стилус за ipad няма да навреди на екрана Уши стилус за ipad са 2 различни размера, така че да има повече възможности за по-прецизно писане и рисуване. 【Универсален стилус за i Pad】 е Съвместима с всички устройства с чувствителен на допир екран, включително i Pad, i Pad Pro, i Phone, Android таблети, смартфони Samsung Galaxy, kindle и така нататък. 【Влакна съвет】 Android-писалка с връх от меки влакна, плавно реагира на допир екран, идеален за писане и рисуване, ефективно предпазва вашия докосване на екрана от надраскване. 【Никакви допълнителни операции】 Това перо за i Pad е много лесен за употреба, не трябва да изтеглите приложение, или да извършва други операции, за да се използва стилус за i Pad, можете просто да вземе писалката и да започне да пише, да рисува и да играе в игра, това е толкова просто. 【Наситен цветен дизайн】 Корпус на писеца е изработен от алуминий, лек и на допир наподобява традиционен молив, разнообразие от цветове, ви дава богат избор дали купувате за себе си или за семейството и приятелите, стилус - добър избор.Няма нужда да изтеглите приложението.Не е необходимо да включва храна.Тук няма никакви неприятни действия, можете просто да се справите с него като с истинска писалка, вземете го в ръце и започнете да рисувате или да работи директно на екрана.Независимо дали работите или рисувате, играете, проектиране и т., Тази писалка, ще удовлетвори всички ваши нужди от освобождаването на пръстите на ръцете и защитава екрана.Независимо дали работите или рисувате, играете, проектиране и т., Тази писалка, ще удовлетвори всички ваши нужди от освобождаването на пръстите на ръцете и защитава екрана.

Други функции

Най-добри сделки