.

.

VEVOR Линия на релсите от 2 теми, 0,78-47 инча, Линейни лагери и направляващи с подшипниковым блок 4 бр. SBR20UU, Направляващи Линейно движение за направи си САМ Фрезоване на м?

VEVOR Линия на релсите от 2 теми, 0,78-47 инча, Линейни лагери и направляващи с подшипниковым блок 4 бр. SBR20UU, Направляващи Линейно

BGN 2.67

Брой продукти
На склад

Тип : Linear устройствоМодел : SBR20-1200 SBR20 UU.Дължина : 47 см / 1200 мм. Диаметър : 0,78 инча / 20 мм. Материал за употреба : Оптична ос от въглеродна стомана 45, твърда ос с хромирана повърхност; Скоба - алуминий.Точност на оптичната ос : Ниво на точност на оптичната ос g6.Твърдост по оптичната ос : HRC58-60 градуса.Размер на опаковката : 49 x 5 x 3 инча / 122 x 12 x 7 вж. Тегло : 11 кг / 5 кг. комплекти линейни релси : Този комплект линейни релси включва 2 части на релсови валове с дължина 47 см / 1200 мм и 4 блок SBR20 UU.Плъзгащи се блокове, използвани съвместно с ръководството, гладко плъзгащи се осигурява от вътрешни водачи подшипником.Висок клас стомана материал : Линейни направляващи детайли на машини с ЦПУ са изработени от въглеродна стомана, линейни лагери са изработени от качествена подшипниковой стомана, с корпус от алуминиева сплав.Повърхностната обработка на хромированием красива антикорозионна, висока твърдост, по-здрав.Първокласна линейна употреба система : Перфектна комбинация от носеща рейки на главната ос, и опорна точка, от алуминиева сплав, която напълно се стабилизира на оригиналната шина.Стандартен блок SBR индустриален клас с высокоточным водачи подшипником вътре.Лесна инсталация : Удобно инсталиране на линейна водач, съгласуване на водач с выступом за употреба с плъзгане и с натискане на водач приплъзване, докато употреба приплъзване напълно не падне.Той не се нуждае от техническо обслужване.Широко приложение : Linear употреба е широко използван в автоматизирана оборудване, такова като на домашно приготвени фрези с CNC, стругове, станкостроители, огъване машини, лазерни машини за заваряване и т. Също така се прилага за масовото предаване на оборудването, включително на промишлени роботи, крекерные машини.Продукти и технология linear motion широко се използва в автоматични механични уредби с типична точност и са проектирани с по-голяма товароподемност и твърдост, в сравнение с други подобни продукти с оптимизация на дизайн.Подшипниковые блокове са в състояние да издържат на високи температури и имат дълъг срок на служба.

Други функции

Най-добри сделки