.

.

Mobestech 2 бр. кутия за Къмпинг Офис Стил За Възрастни Калъф За Хранене На Открито на няколко нива Bento Обяд Штабелируемый Пикник Пътуване на няколко нива Работен Пластм?

Mobestech 2 бр. кутия за Къмпинг Офис Стил За Възрастни Калъф За Хранене На Открито на няколко нива Bento Обяд Штабелируемый Пикник

BGN 2.67

Брой продукти
На склад

Изолиран обяд-бокс Bento : - Проектирани за ежедневна обзавеждане, тези полезни обяд кутии могат да се мият в миялна машина, което спестява време за почистване!Обяд-бокс : Дизайн с катарама, която ще запази храната свежа и не ще проникне навън.Контейнери Bento Box : С капачка, тя е герметичную функция и добър ефект запечатване, който може да доведе до изпаряване на водата.Японска кутия за bento : Много е подходяща за училище, на работа, на пикник, къмпинг и други дейности на открито и така нататък.Преносима кутия за бэнто : С ключалка на пряжке и подвижна силикон осигурява херметичност само на съда, запазва свежестта на продуктите и елиминира всякакви течове или миризми в чантата си.Списък на опаковки 2 x Bento Box Особености - Безопасни за деца и възрастни, за да може вкусно да готви всеки ден в контейнери за bento. - С перфектен размер, подходящ за приготвяне на хранителни сандвичи и зеленчукова салата в кутия за училищен обяд "Bento". - Размер : 19,00 X11,00 X12,00 см / 7,47 X4,32 X4,72 инча сладко кутия за бэнто. - Материал : Преносим кутия за Bento от Полипропилен. - Кутия за домашна кухня, училищен обяд-бокс, офис обяд-бокс, лесен за употреба.- Материал : кутия за обяд с ягоди от полипропилен. - Е изработен от полипропиленови материали, безопасни, практични и могат дълго време служи като контейнер за обяд. - Обяд-бокс оборудван с о-пръстен, който има добра топлоизолация и устойчивост на переливу Удобна кутия за храна.Информация за продукти и Контейнери за бэнто са Удобни, за да ви семейство и приятели могат да се хранят на открито.Японски обяд-бокс е Изработен от висококачествен полипропилен материал за безопасност и употреба.Държач за обяд е Подходящ за работата, за пикник, къмпинг, фитнес зала. контейнери за обяд кутии Е кутия за бэнто премиум-клас. хубава кутия за бэнто в Сгъваем дизайн улеснява съхранение на различни продукти.

Други функции

Най-добри сделки