.

.

Пола-Ела Kigai в Свети Валентин е във формата на Сърце 35,4 lnch, Голяма Пола-Ела Дантела, Подложка за Коледната Елха на Закрито и на Открито за Празнични партита, Декораци?

Пола-Ела Kigai в Свети Валентин е във формата на Сърце 35,4 lnch, Голяма Пола-Ела Дантела, Подложка за Коледната Елха на Закрито и на Открито

BGN 1.67

Брой продукти
На склад

【Размер】-Диаметър на нашата поли за коледната елха е 35,4 инча/90 см; 47,2 инча/120 см, което е достатъчно за повечето коледни елхи, изискан и елегантен, подходящ за предстоящите коледни празници 【МАТЕРИАЛ】- Нашата пола за коледната елха е направена от висококачествен полиестерен плат, който е мек, моющийся и устойчив на избледняване, усещане за топлина добавя празничната атмосфера във вашия дом.Тази откриващата пола във вид на елхи, лесна за инсталиране, с 3 джапанки, може да бъде по-здраво завързано. 【Лесно почистване】-Тази пола във вид на елхи могат да се перат както на ръка, така и за машинно миене.Почистване няма да ви отнеме много време и сили. Моля, обърнете внимание : след измиване му трябва да се сушат на открито на хладно място, а не на слънце в продължение на дълго време. 【ПРИЛАГАНЕТО на】-Тази пола във вид на елхи ще добави още повече празничната атмосфера на всяко място, което ви харесва, например, хол, спалня, градина, бар, хотел, супермаркет, офис и т., Нашите поли-елхи са трайни и са необходими аксесоари за различни фестивали.Можете също така да продължат да я използват за други фестивали. 【Гаранция от 30 дни】-Вашето удовлетворение е голяма чест за нас, така че ние гарантираме безплатна замяна или възстановяване, ако нещо се обърка със стока, в рамките на 30 дни.Технически ХАРАКТЕРИСТИКИ Материал : Полиестер. Размер : 35,4 инча/90 см; 47,2 инча/120 виж Опаковката : 1 х Пола за Коледната елха.Размер Диаметърът на нашата поли за коледната елха е 35,4 инча/90 см; 47,2 инча/120 см, което е достатъчно за повечето коледни елхи, изискан и елегантен, подходящ за предстоящите коледни празници.МАТЕРИАЛ Нашата пола за коледната елха е направена от висококачествен полиестерен плат, който е мек, лесно се износва и е устойчив на избледняване, усещане за топлина добавя празничната атмосфера във вашия дом.Тази откриващата пола във вид на елхи, лесна за инсталиране, с 3 джапанки, може да бъде по-здраво завързано.ЛЕСЕН за ПОЧИСТВАНЕ Тази пола във вид на елхи могат да се перат както на ръка, така и за машинно миене.Почистване няма да ви отнеме много време и сили. Моля, обърнете внимание : след измиване му трябва да се сушат на открито на хладно място, а не на слънце в продължение на дълго време.УНИВЕРСАЛНА Тази пола във вид на елхи ще добави още повече празничната атмосфера на всяко място, което ви харесва, например, хол, спалня, градина, бар, хотел, супермаркет, офис и т.

Други функции

Най-добри сделки