.

.

Jutagoss Алуминиев Електрически Двигател, Радиатор, Охлаждане на RC 380 390 Ребра Щеточные Безчеткови Двигатели за дистанционно управление на Автомобилни Аксесоари, Лила?

Jutagoss Алуминиев Електрически Двигател, Радиатор, Охлаждане на RC 380 390 Ребра Щеточные Безчеткови Двигатели за дистанционно

BGN 4.19

Брой продукти
На склад

【Параметър】- Модел на продукта : MV-0049; Размер : 29x27x3 мм/1,14 инча x 1,06 инча x 0,12 инча (Lxwxh); Цвят : лилав; 【Добра функция на】- Радиатор на този двигател може значително да увеличи площта на разсейване на топлината на двигателя, така че той може значително да намали температурата на повърхността на двигателя и защита на електрически уреди;. 【Предимства】-Този радиатор е професионален и практически радиатор, той може да яде от приемника, за да защити двигателя си, и им е лесно и удобно да се ползват;. 【Прилагането на】-Подходящ за RC380 390size бесщеточный дистанционно управление аксесоари за автомобили са много лесни за използване и не трябва да заемат твърде много време;. 【Поддръжка на продукта】-Моля, бъдете сигурни, за да купуват нашите продукти, ако имате някакви въпроси за този продукт, моля не се колебайте да се свържете с нас, ние ще се опитаме да направим всичко възможно, за да ви помогне да решите проблема си;. 【Параметър】- Модел на продукта : MV-0049; Размер : 29x27x3 мм/1,14 инча x 1,06 инча x 0,12 инча (Lxwxh); Цвят : лилав;. 【Добра функция на】- Радиатор на този двигател може значително да увеличи площта на разсейване на топлината на двигателя, така че той може значително да намали температурата на повърхността на двигателя и защита на електрически уреди;. 【Предимства】-Този радиатор е професионален и практически радиатор, той може да яде от приемника, за да защити двигателя си, и им е лесно и удобно да се ползват;. 【Прилагането на】-Подходящ за RC380 390size бесщеточный дистанционно управление аксесоари за автомобили са много лесни за използване и не трябва да заемат твърде много време;. 【Поддръжка на продукта】-Моля, бъдете сигурни, за да купуват нашите продукти, ако имате някакви въпроси за този продукт, моля не се колебайте да се свържете с нас, ние ще се опитаме да направим всичко възможно, за да ви помогне да решите проблема си;.Описание на радиатора на двигателя Jutagoss : Охлаждайте двигатели, повиши ефективността на работа на работодателя, за сметка на охлаждане; Отлична производство, изработен от висококачествени материали, здрав, издръжлив, му е трудно да повреди; Този продукт е произведен от висококачествени материали и е оценен на по-продължителната работа, е проектиран за използване на радио-управляеми автомобили, точни списъци на резервни части ще намерите в ръководството на потребителя; Отопление-той е убиец електрически компоненти, особено двигатели - ако ще охлади им, те ще работят по-добре и продължават по-дълго.

Други функции

Най-добри сделки