.

.

FZZDP Лилаво Кратък Набор от Четки за смесване на вода С боя Кафява Коса Акварел 6 бр. Четки за рисуване на маслени картини на Художника (Цвят: E, Размер

FZZDP Лилаво Кратък Набор от Четки за смесване на вода С боя Кафява Коса Акварел 6 бр. Четки за рисуване на маслени картини на Художника

BGN 144.80

Брой продукти
На склад

Произведен е от здрави, практични материали с дълъг срок на службаБлагодарение на дизайна, който не расшатывается и не пада, можете да използвате четка за нанасяне на рисунки и винаги да бъдете креативни.Идеален за акварельной, маслената живопис, гуашевой стенописи на лицето, артистични стенописи и т. е Страхотно за всички художници, студенти, маляров.Подарък за приятелите и семейството си, които обичат да рисуват.Произведен е от здрави, практични материали с дълъг срок на служба.Благодарение на дизайна, който не расшатывается и не пада, можете да използвате четка за нанасяне на рисунки и винаги да бъдете креативни.Идеален за акварельной, маслената живопис, гуашевой стенописи на лицето, артистични стенописи и т. е Страхотно за всички художници, студенти, маляров.Подарък за приятелите и семейството си, които обичат да рисуват.Параметри : Цвят : като на изображениеколичество : 1 комплектподдержка : 1. Му е необходимо бързо потопени във водата след употреба, в противен случай той ще стане твърдо.Уверете се, никога да не оставяте ги във водата и не се изсушава. Почистване : Боя на водна основа - топла сапунена вода, боя на маслена основа/на базата на растворителей3. Сушене / съхранение : Лежеше неподвижно или глава нагоре.Пратката включва : 1 * Лакокрасочный материал Ако имате някакви въпроси за този продукт, моля, свържете се с мен, ние ще се свържем с вас в рамките на 24 часа и ще ви даде задоволителен отговор.

Други функции

Color:
as pictured
Quantity:
1 set
maintain:
1. It must be put into water quickly after use, otherwise it will become hard. Make sure to never leave them in water and dry them.:
2. Cleaning:
Water based paints - warm soapy water, oil based/solvent based paints
3. Drying/Storage:
Lay flat or head up.
Package Included:
1 *Paint material:
If you have any questions about this product, please contact me, we will contact you within 24 hours and provide you with a satisfactory answer. :
Най-добри сделки