.

.

Свързване на тръби от PVC С вътрешен диаметър. 20 mm 25 mm 32 mm 40 mm Равен Чай Свързване на тръби За напояване на градината, Син PVC Сгъсти маркуч за вода, за Съединение на тръб?

Свързване на тръби от PVC С вътрешен диаметър. 20 mm 25 mm 32 mm 40 mm Равен Чай Свързване на тръби За напояване на градината,

BGN 11.48

Брой продукти
На склад

Устойчивост на ниски температури, устойчивост на удар, uv и корозияТе са изчислени да издържат на удари или падане от височина, нямат пукнатини или счупвания в сравнение със стандартните, имат малко тегло, по-дълъг живот и по-икономично за проекти "със Собствените си ръце".Важно е да PVC с красив външен вид. съединител от PVC 20 мм. вътрешен диаметър. 20 mm 25 mm 32 mm 40 mm равен чай съединения на тръби за напояване на градината, син PVC сгъсти маркуч за вода, за съединение на тръбите. от PVC пластмаса.Моля, проверете размера преди да поръчате.Аксесоари за PVC мебелен клас са много подходящи за проекти и проекти от PVC "Направи си сам", оранжерии, навеси, връзки за палатки, каси за съхранение на градински опорните конструкции е много подходящ за гранични, ъглови и централни връзки.20 мм PVC соединительвнутренний диаметър. 20 mm 25 mm 32 mm 40 mm равен чай свързване на тръби за напояване на градината, син PVC сгъсти маркуч за вода, за съединение на тръбите 1 бр. PVC пластикапожалуйста, проверете внимателно размера преди да поръчате.

Други функции

Най-добри сделки