.

.

Beavorty Лилаво Възглавница За Нокти, Възглавници за ръце Удобна Моющаяся Възглавница За Нокти, Възглавници За Ръце Възглавница за Китката Възглавница за Дизайн на Но?

Beavorty Лилаво Възглавница За Нокти, Възглавници за ръце Удобна Моющаяся Възглавница За Нокти, Възглавници За Ръце Възглавница за Китката

BGN 2.33

Брой продукти
На склад

- Подходящ за домашна употреба и за използване в салон - Лесен за употреба, преносим и удобен. - Твърдо поддържа китката, подходящ за маникюрного на масата. - Калъф е изработен от изкуствена кожа, а отвътре-гъба; той на допир удобен и издръжлив. - Държеше за китката се пази от студената плоча, тази възглавница за китката може ефективно облекчаване на напрежението в мускулите и затруднено въздушен поток по време на маникюр. - Подходящ за домашна употреба и за използване в салон. - Лесен за употреба, преносим и удобен. - Твърдо подкрепя вашето китката, подходящ за маникюрного на масата. - Калъф е изработен от изкуствена кожа, а отвътре-гъба; той на допир удобен и издръжлив. - Държеше за китката се пази от студената плоча, тази възглавница за китката може ефективно облекчаване на напрежението в мускулите и затруднено въздушен поток по време на маникюр.Описание на Тази възглавница за китката може ефективно облекчаване на напрежението в мускулите.Външната обвивка е направена от изкуствена кожа, а на вътрешния слой - от гъба; тя е удобна и лесно да носите със себе си.Характеристики - Цвят : розов.- Материал : полиуретан, гъба.- Размер : 21,5x17,5x13 см - Държеше за китката се пази от студената плоча, тази възглавница за китката може ефективно облекчаване на напрежението в мускулите и затруднено въздушен поток по време на маникюр.- Калъф е изработен от изкуствена кожа, а отвътре-гъба; той на допир удобен и здрав.- Твърдо подкрепя вашето китката, подходящ за маникюрного на масата.- Лесен за употреба, преносим и удобен.- Подходящ за домашна употреба и за използване в салон.Пратката включва 1 бр. тампон за нокти.

Други функции

Най-добри сделки