.

.

Geary с Шестигранным Потапяне GYK, Упражнения за раменете и ръцете, Дъмбели за домашен Фитнес, Упражнения в салона, Фитнес и Утяжелители за жени и Мъже, Дъмбели със защи?

Geary с Шестигранным Потапяне GYK, Упражнения за раменете и ръцете, Дъмбели за домашен Фитнес, Упражнения в салона, Фитнес и Утяжелители

BGN 0.67

Брой продукти
На склад

▶ По-подходящо е дугообразный дизайн на ръкохваткатаМатова дръжка гири извършва под формата на дъга, което прави улавяне на по-удобно и подходящо.На матирана повърхност лесно да се промъкнат. ▶ Шестоъгълен дизайн гири, окунутых в пластмаса, шестоъгълен формата на гири по-устойчиви, те не ще да се търкаля по пода и да ги съхранява лесно. ▶ Процес на потапяне се извършва в обвивка от пълномаслено чугун, за разлика от ниско-качествени продукти, произведени от рециклирана железен скрап и желязната шлака, което е неприемливо и опасно. ▶ Строго се отнемат материали и не съдържа вредни вещества като фталати и олово.Физически упражнения-полезно и по-безопасно. ▶ Мека неопреновая повърхност е сверхтонко обработена и лесен за почистване.Не избледняват и не се чупи лесно. ▶ По-подходящо е дугообразный дизайн на ръкохватката.Матова дръжка гири извършва под формата на дъга, което прави улавяне на по-удобно и подходящо.На матирана повърхност лесно да се промъкнат. ▶ Шестоъгълен дизайн гири, окунутых в пластмаса, шестоъгълен формата на гири по-устойчиви, те не ще да се търкаля по пода и да ги съхранява лесно. ▶ Процес на потапяне се извършва в обвивка от пълномаслено чугун, за разлика от ниско-качествени продукти, произведени от рециклирана железен скрап и желязната шлака, което е неприемливо и опасно. ▶ Строго се отнемат материали и не съдържа вредни вещества като фталати и олово.Физически упражнения-полезно и по-безопасно. ▶ Мека неопреновая повърхност е сверхтонко обработена и лесен за почистване.Не избледняват и разгражда лесно.описание на продукта : Име : Гира с шестоъгълна глава Материал : PVC, Железоцвет : розово / червено / синьо / лилаво/зелено / оранжево Серия : гексагональная серия Категория : матова Ефективност : за фитнес / отслабване / даване на форма Спецификация : 0.5/3/4/ 5 кг Твърди чугун : Използва екологично чист цельнолитый чугун с гумена обвивка, лесен за почистване, обработена нови материали след висока температура на топлинна обработка. Целия твърд чугун, устойчиви на компресия и падне. Висока плътност, малък обем при еднакво тегло. Вътрешно потапяне : Модерен външен вид, ярки цветове. Екологично чисти материали, без никакви добавки. Външния слой е покрит с гума, която е по-приятна на допир. През зимата на дъмбели от студено желязо не отваливаются, висока устойчивост на удар.

Други функции

0.5/1/1.5/2/2.5/3/4/5kg:
Solid cast iron:
Use environmentally friendly rubber wrapped all-iron casting, easy to clean:
Processed with new materials after high temperature heat treatment:
All solid cast iron is resistant to compression and fall:
High density, small volume under the same weight:
External dipping:
Fashion appearance, bright colors:
Environmentally friendly material, without any additives:
The outer layer is covered with rubber, which feels better:
Farewell to the cold iron dumbbells in winter:
Does not fall off, strong impact resistance :
Най-добри сделки