.

.

Комплект Homoyoyo Line на Капака на Прозореца на Въздушния Огради Въздушна Покриване на Въздушна Капачка Външна Капачка машини Въздушна покритие-Защитен капак на Прозо?

Комплект Homoyoyo Line на Капака на Прозореца на Въздушния Огради Въздушна Покриване на Въздушна Капачка Външна Капачка машини

BGN 3.33

Брой продукти
На склад

PolyesterДори и в дъжд, вятър, пясък, сняг, студ не ще, с твърдост.Идеален и идеален за външния блок на климатика, осигурява добър ефект.Използвайте водоустойчива материя, може да се намокри от дъжда или друга адхезия. Дизайн "all inclusive", която позволява на външния блок на климатика си е напълно запечатани без да падне.Защитно покритие красива, ефективно държи на външния блок на климатика далеч от.Дори и в дъжд, вятър, пясък, сняг, студ не ще, с твърдост.Идеален и идеален за външния блок на климатика, осигурява добър ефект.Използвайте водоустойчива материя, може да се намокри от дъжда или друга адхезия. Дизайн "all inclusive", която позволява на външния блок на климатика си е напълно запечатани без да падне.Защитно покритие красива, ефективно държи на външния блок на климатика далеч от.Описание Защитен калъф за климатика е изработен от устойчив материал, различен здравина и устойчивост на износване.Той може ефективно почистване на климатик от замърсявания и надраскване му, когато климатика не се използва.Не използвайте климатика по време на работа.Характеристики - Цвят : сребрист - Материал : полиестер - Размер : около 80,00 X57,00 X30,00 см / 31,44 X22,40 X11,79 инча - Подходяща и е идеална за външния блок на климатика, осигурява добър ефект. - Конструкцията на "all inclusive", която позволява на външния блок на климатика си е напълно запечатани без да падне. - Защитно покритие красива, ефективно защитава външния блок на климатика от. - Използвайте водоустойчива материя, може да се намокри от дъжда или друга адхезия. - Дори и в дъжд, вятър, пясък, сняг, студ не ще, с твърдост. - Цвят : сребрист. - Размер : 80 X57 виж Предпоставка включва 1 х калъф.

Други функции

Най-добри сделки