.

.

Пакетчета с цедка за чай 100ШТ, за Еднократна употреба Пакетчета за хлабав ламарина, чай, Празна Заварка за приготвяне на съвсем малък, чайникът BetyBedy, на Хартиен мате?

Пакетчета с цедка за чай 100ШТ, за Еднократна употреба Пакетчета за хлабав ламарина, чай, Празна Заварка за приготвяне на съвсем

BGN 3.00

Брой продукти
На склад

Филтърна хартия от естествена дървесна маса, небеленая, цвят бурливудаЗа еднократна употреба заварочные устройства за приготвяне на висококачествени рассыпчатого ламарина, чай с удобството на чай филтър-пакетчета.Просто напълнете нашите пакетчета чай по ваш избор, поставете пакетче в своята чаша, напълнете с гореща вода и се оставя, докато заварка няма да достигне желаната крепост.Насладете се на любимите си ронлива, листни чай, не се страхуват, че го потревожат чаени листа. ЕСТЕСТВЕН И безопасен : Нашите супени филтърни торбички, изработени от естествена филтърна хартия от дървесна маса за по-добра пропускливост, че никога не се разваля вкуса на заваренного чай или кафе.Спокойно можете да се насладите на чист чай и да позволи на своите вкусови рецептори да пътуват. Размер И брой : размер 3,15 х 3,94 инча, достатъчно голям, за да обемът на хлабав ламарина чай е 1 чаша.Идва с 100ШТ празни торби за заваряване на чай и запечатан вътрешната опаковка от найлонови торбички, което го прави чист и удобен за ежедневна употреба. Дизайн с завязками : Лесно наполняемые за еднократна употреба чай филтър-опаковки за еднократна употреба, за по-лесно приготвяне на висококачествени хлабав ламарина чай.Завязки са предназначени за предотвратяване на загубата на всеки отрывного лист, запазвайки лева на чай чисти, им е лесно да се рециклират след употреба. ЛЕКОТАТА НА ИЗПОЛЗВАНЕ И СЪХРАНЕНИЕ : Просто напълнете чанта рассыпным листни чай, поставете празна торба в чайника или чаена чаша, напълнете с гореща вода, оставя, докато заварка няма да достигне желаната крепост, и извадете.Тези чай филтър-пакетчета леки, те са лесни за носене в чантата си, у дома или в офиса. Широко се използва : чудесно за рассыпчатого чай, кафе, билки, ароматизирани чай, билков чай със собствените си ръце, опаковки за фитотерапия, опаковки за тави за краката, опаковки за гореща пот, опаковки за супа, пакетчета с бамбуковым въглища на "чист въздух", пакетчета за сашето и т. Филтърна хартия от естествена дървесна маса, небеленая, цвят бурливуда.За еднократна употреба заварочные устройства за приготвяне на висококачествени рассыпчатого ламарина, чай с удобството на чай филтър-пакетчета.Конструкция с завязками за най-добро готвене, безопасен материал, фланец, издръжлив и устойчив на готвене.

Други функции

Най-добри сделки