.

.

Коледни Надуваеми Коледни Комплекти TRMESIA за Коледа Външна Украса с Мигащи led Крушки, Открит Надуваем Комплект за Коледната сцена с Подсветка, Надуваем Коледен Рекв?

Коледни Надуваеми Коледни Комплекти TRMESIA за Коледа Външна Украса с Мигащи led Крушки, Открит Надуваем Комплект за Коледната

BGN 0.67

Брой продукти
На склад

??Приказно светлинни ефекти : На този весел празник, да светне тази тъмна нощ, необходими такива красиви надуваеми вертепы с подсветкаТова коледно външно надувное украса Birth of Jesus има вграден 3 мигащи искра и 4 лампи с бял катарама, която определено може да ви донесе радост. ?? Бърза инфлация : Тази надуваема коледна сцена с мощен надуваеми вентилатор, който може бързо да се издуват и лесно да се коригира, докато е свързан.Когато не е нужно да го инсталирате, изключете захранването и след това отворете ципа, бързо да се изпомпва въздуха.Топли съвети, моля, не позволявайте на нищо да блокира фен, когато се използва, е задължително включват кетъринг по време на употреба, за да поддържа форма. ?? Сигурен и стабилен: Не се притеснявайте за това, че той ще отлети с вятъра.Надувное Раждането на Исус с две страховочными тросами, тояги, за заземяване и торби с пясък, не може само да устои, но и да бъде твърдо стабилизирани на място.Не използвайте на лошо време, за да се избегне повреждане на продукта. ?? Подходящ за американската местната вилици захранване:Вилица за хранене, одобрен от UL, напълно съвпада с напрежение 110 В американския стандарт и е подходящ за повечето битови контакти. ??Най-добрият избор за празниците : дали страхотни светлинни ефекти, бързи и мощни вентилатори или без зарядни свещи, това е религиозен украса на коледни надуваеми коледни комплекти - най-добрият избор за вашата почивка.Лимитирана серия коледни надуваеми украшения за сцена Коледа.На склад разполага с общо 68 броя, ако проявявате интерес, моля, купете си ги колкото се може по-скоро.Коледни надуваеми комплекти за Вертепа с led подсветка за показване в двора, определени за Вертепа, надуваем декор за религиозни празници с подсветка на открито, декорация за коледните и новогодишни празници, надуваеми надуваеми надуваеми навидад.

Други функции

Най-добри сделки