.

.

PartyKindom Хелоуин Тенис на Илюзорен Подпори Украса на Главата Призрак Светлинен Лице С Белези, Трясущаяся Главата, Баня с Духове, Декоративен Подпори за Cosplay, Хелоуин, ?

PartyKindom Хелоуин Тенис на Илюзорен Подпори Украса на Главата Призрак Светлинен Лице С Белези, Трясущаяся Главата, Баня с Духове,

BGN 62.73

Брой продукти
На склад

Призрачная главата, на очите, която може да се облекчи и да вибрира, достатъчно страшна, за да се внуши на човека огромна заплахаТова ще направи вашето парти за Хелоуин още по-забавна!.Тази глава призрак на ужасите може да донесе на вас и вашите приятели голям стимул. за спортове на открито и на закрито, като например парти в чест на Хелоуин, костюмированная парти, игра на ужасите и т., Екологично чиста пластмаса, без мирис, гладка повърхност и ниско тегло.Перфектен декоративен подпори за парти в чест на Хелоуин, каверзной партита, костюмирани партита, Великден и още много други.Призрачная главата, на очите, която може да се облекчи и да вибрира, достатъчно страшна, за да се внуши на човека огромна заплаха.Това ще направи вашето парти за Хелоуин още по-забавна!.Тази глава призрак на ужасите може да донесе на вас и вашите приятели голям стимул. за спортове на открито и на закрито, като например парти в чест на Хелоуин, костюмированная парти, игра на ужасите и т., Екологично чиста пластмаса, без мирис, гладка повърхност и ниско тегло.Перфектен декоративен подпори за парти в чест на Хелоуин, каверзной партита, костюмирани партита, Великден и още много други.Описание Когато влизаме в обитаван от духове къща, в полето на нашето зрение получава множество ужасяващи декорации, но много ни харесва да се стимулира това, което носи декоративен подпори.Има един филм на ужасите "Главата на призрак", ти не трябва да си купите билет, вие и вашите приятели можете да се насладите на стимулиране на спектакъл в момента.Тази глава ужасен призрак може да бъде чудесна декорация за вашето парти в чест на Хелоуин, хитри партита.Характеристики - Цвят : Сив. - Материал : пластмаса, електронен компонент. - Размер : около 14x12x20 см / 5, 51x4, 72x7,87 инча. - Екологично чиста пластмаса, без мирис, гладка повърхност и ниско тегло. - Призрачная главата, на очите, която може да се облекчи и да вибрира, е достатъчно ужасяващ, за да даде на човек огромна заплаха. - Перфектен декоративен подпори за парти в чест на Хелоуин, каверзной партита, костюмирани партита, Великден и още много други. - Тази глава ужасен призрак може да донесе на вас и вашите приятели голямо удоволствие. - за спортове на открито и на закрито, като например парти в чест на Хелоуин, костюмированная парти, устрашающая игра и т.

Други функции

Най-добри сделки