.

.

RTBBYU Софтбокс за фотография, Светлинното Софтбокс със Статив, Фотографска лампа E27, Система за непрекъснато осветление за фото студио (Цвят: D, размер: 160 см)

RTBBYU Софтбокс за фотография, Светлинното Софтбокс със Статив, Фотографска лампа E27, Система за непрекъснато осветление за фото студио

BGN 2.67

Брой продукти
На склад

прожектор с рефлектор 45°Алуминиеви композитни панели плат от алуминиево фолио, с висока рефлектиращи.Устойчиви на висока температура.Източник на мека светлина.Запознайте се с помощта на множество сценарии. прожектор с рефлектор 45°.Алуминиеви композитни панели плат от алуминиево фолио, с висока рефлектиращи.Устойчиви на висока температура.Източник на мека светлина.Запознайте се с помощта на множество сценарии. рефлектор 45 ° Фокус High-светоотражающая съставна плат от алуминиево фолио, устойчиво на високи температури, мекия източник на светлина позволява да се използват няколко варианта.Опаковъчен лист : 1 x комплект заполняющий лампа Забележка : 1. Поради разлика в светлина и екрана цвят на продукта може да се различават малко от представени на снимките. Моля, се допуска отклонение от няколко сантиметра от ръчно измерване.

Други функции

Най-добри сделки