.

.

Сензор за дълбочина на протектора на гумите PROND, Сензор за Дълбочина на протектора, Сензори на гумите, Сензор за Дълбочина на Гуми С цветови Кодове, Сензор за протек?

Сензор за дълбочина на протектора на гумите PROND, Сензор за Дълбочина на протектора, Сензори на гумите, Сензор за Дълбочина на Гуми

BGN 1.33

Брой продукти
На склад

✔ ВИСОКО качество - Сензор за дълбочина на протектора на гумата PROND е изработен от здрава пластмаса и неръждаема стоманаИдва с покет скоба, го лесен за пренасяне. ✔ СИГУРЕН - сензор за дълбочина на протектора е подходящ за измерване на степента на износване на повърхности на гумата, тя позволява редовно да се контролира нивото на протектора на гумата на колата, което прави шофирането по-безопасно. ✔ УДОБНО - се чете в 32 nds.Маркиране доста ясна и лесно четени, което ви позволява бързо и точно измерване дълбочина на протектора.Приведени от 0 до 1 инч на 1/32 инча. ✔ УНИВЕРСАЛЕН - Сензор за дълбочина на гуми, подходящ за товарни автомобили, мотоциклети, леки автомобили и лекотоварни превозни средства.Просто да поставите метална глава на протектор на гумата, натиснете черна плоска космическия до ръба на гумата и се измерва дълбочината. ✔ ГАРАНЦИЯ - Prond Selection предлага гарантирано удовлетворение в рамките на 90 дни / 100% .Ако откриете някакви проблеми с информацията предоставена стока (а), моля, не се колебайте да се свържете с нас, и нашите представители за обслужване на клиенти ще направят всичко възможно, за да разреши проблема за вас възможно най-скоро, докато не сте доволни. ✔ ВИСОКО качество - Сензор за дълбочина на протектора на гумата PROND е изработен от здрава пластмаса и неръждаема стомана.Идва с покет скоба, го лесен за пренасяне. ✔ ВИСОКО качество - Сензор за дълбочина на протектора на гумата PROND е изработен от здрава пластмаса и неръждаема стомана.Идва с покет клип, който е удобен за носене. СЕНЗОР за ДЪЛБОЧИНА на ПРОТЕКТОРА на ГУМИТЕ PROND : PROND - това е марка, която е специализирана в продукти и аксесоари за отдих с 2012 година. Ние се стремим да предоставят стоки на най-високо качество и най-високият стандарт на обслужване на всеки клиент.Висококачествените материали, внимателно формулиран умения и гъвкав дизайн - това е най-важното за нас посока.Сега ние пускаме този сензор за дълбочина на протектора на гумата.Това е прост инструмент, изработен от обвивка от неръждаема стомана, с метален край от пластмаса / алуминий и подвижна калибром.Подходящ за измерване на степента на износване на повърхности гуми, позволява редовно да се контролира нивото на протектора на гумата на колата, което прави шофирането по-безопасно.Дизайн с метален джоба клипс за по-удобно носене.

Други функции

Най-добри сделки