.

.

Portzon 10 Варианта на цветове е Съвместима с набора от 2 неопреновых гира с тегло 1-15 паунда, Мини, Не скатывающиеся, Шестоъгълни форми.

Portzon 10 Варианта на цветове е Съвместима с набора от 2 неопреновых гира с тегло 1-15 паунда, Мини, Не скатывающиеся, Шестоъгълни

BGN 3.33

Брой продукти
На склад

【По-съвършен процес】 Дизайн на рамката, след пластове процес, оборудвана с материали за защита от сблъсъци, и дизайн на ъгъла на поглъщане на ударите може да разпръснат силни удари 【По-ергономичен】 Дръжка за по-удобно захващане, а конструкцията без приплъзване дръжки подобрена.Покритие от висококачествен материал осигурява меко сцепление и предотвратява образуването на мазоли по време на употреба, което няма да се чувстват дискомфорт поради изпотяване, така че да можете да се насладите на очарованието на спорта. 【По-висококачествен материал】 се Използва уникален висококачествен гумен материал, гладък, но не и подвижен при улавяне; този материал по-лесно се избърсват и се почистват.Това е по-безопасно, нетоксично, не е безвреден и няма мирис. 【Твърди чугун】 е Изработен от висококачествен чугунного ядро за да се подобри трайност, шок вискозитет и стабилност.Здрава конструкция не ще се счупи, и не согнется след многократна употреба. 【Лесна за съхранение на】 по-Малка площ, уникален дизайн модернизация на главата гири, така че тя отнема по-малко от общото пространство.Модернизированную шестоъгълна гира могат да се поставят навсякъде, без да се притеснявате за случаен прокручивании.

Други функции

Най-добри сделки