.

.

6 в 1 Безжична Bluetooth Селфи-стик -Подвижни и преносими селфи-стик, регулируемо led осветление, Подвижни, Безжично дистанционно управление, Стабилна поставка за статив, ?

6 в 1 Безжична Bluetooth Селфи-стик -Подвижни и преносими селфи-стик, регулируемо led осветление, Подвижни, Безжично дистанционно управление,

BGN 2.67

Брой продукти
На склад

【Професионален дизайн 6 в 1】 Статив-стик за селфи 6 в 1-с подвижна wi-fi дистанционно управление улеснява снимате селфи, групови снимки или запис на видеоТелескопични подпори са изработени от здрава неръждаема стомана, имат малко тегло и са трайни. 【Регулируеми въртящи притежателя на телефона】 Обърни се на поставка за мобилен телефон на 360 °, който е лесен за използване.Можете да го обърнеш и да избере пейзажна или портретна режим на камера за многоугольной стрелба, безплатен селфи или групови снимки. 【Ръчно Стабилизатор на Селфи стик】 Стабилизатор за селфи стик ви позволява лесно да правите стабилни видео клипове с микрофон и балансирани рамки, както и намаляване на трептенето на приятели или членове на семейството по време на снимане.Освен това, статив с автоспуском също така има функция за попълване на светлина. 【Съвместимост със стабилна връзка Bluetooth】 Статив за камера, Bluetooth може да бъде напълно съвместима с повечето мобилни телефони, представени на пазара.Той е оборудван с бърз и стабилен Bluetooth връзка с обхват на свързване на до 33 фута. 【Разход на статив, за да селфи височина 28 сантиметра】 Този статив, за селфи стик ви дава нашето многофункционално професионално портфолио за фотография, достигащи до един полет на стълбите.Идеален за селфи, групови снимки, приключенски пътувания, видеоблогов, видеоклипове в You Tube, на подкаст предавания на живо Facebook, Face Time, Instagram, предавания на живо.Тя може да се използва като поставка за мобилен телефон. 【Професионален дизайн 6 в 1】 Статив-стик за селфи 6 в 1-с подвижна wi-fi дистанционно управление улеснява снимате селфи, групови снимки или запис на видео.Телескопични подпори са изработени от здрава неръждаема стомана, имат малко тегло и са трайни. 【Регулируеми въртящи притежателя на телефона】 Обърни се на поставка за мобилен телефон на 360 °, който е лесен за използване.Можете да го обърнеш и да избере пейзажна или портретна режим на камера за многоугольной стрелба, безплатен селфи или групови снимки. 【Ръчно Стабилизатор на Селфи стик】 Стабилизатор за селфи стик ви позволява лесно да правите стабилни видео клипове с микрофон и балансирани рамки, както и намаляване на трептенето на приятели или членове на семейството по време на снимане.Освен това, статив с автоспуском също така има функция за попълване на светлина.

Други функции

Най-добри сделки