.

.

Преносимо зарядно Success4Sport Volt Plus TECH за пътуване, което е съвместимо с Apple MacBook Pro 2018/2017//13 /16/iMac с led подсветка! (Изисква се от 2 батерии тип АА, USB Type-C) [Бял]

Преносимо зарядно Success4Sport Volt Plus TECH за пътуване, което е съвместимо с Apple MacBook Pro 2018/2017//13 /16/iMac с led подсветка!

BGN 1.00

Брой продукти
На склад

⚡ [ТЪНЪК и КОМПАКТЕН] Идеално за пътуване и дистанционна работаЕргономичен дизайн ви позволява удобно да го държите в ръка.Зарежда таблети, телефони, умни часовници, слушалки, Bluetooth и др.Led подсветката осигурява допълнително ниво на сигурност. ⚡ [НАДЕЖДНО!] Съществено е преносимо и достъпни навсякъде зарядно устройство ви осигурява енергия, когато имате нужда от него!Може да се зарежда повечето смартфони и таблети с помощта на съществуващи или оригиналния кабел, а също така е сертифициран и е съвместим с вашето Apple Mac Book Pro 2018/2017/2016/13 "/16" /i Mac. ⚡ [ИНТЕЛЕКТУАЛНИЯ] Технология на интелектуална зареждане : USB-порт, снабден с вградена технология за двупосочни зареждане (5v/3 А) (5/3 А), поддържа специални протоколи за зареждане.В порт USB-A е вградена технологията на интелектуална идентификация, която е съвместима с всички други USB-кабел, който може да имате. ⚡ [SLIM FIT] Тънка разтоварване и защита от подхлъзване : Тези преносими аварийни пакети са подходящи за почти всяко място и са най-леките на пазара.Здрав корпус от ABS-пластмаса гарантира, че нашия батерия внимателно управлява вашето устройство и го зарежда. ⚡ [ГАРАНТИРАНО СЕРТИФИЦИРАНЕ] Гаранция за качество и са сертифицирани за безопасност, тъй като използвани в това устройство батерии тип АА отговарят на най-високите стандарти за безопасност и качество.Идва с вграден НПМ, който осигурява мультизащиту за осигуряване на пълна безопасност за вас и вашите устройства.(защита от презареждането, защита от недостатъчно зареждане, защита от късо съединение, защита от прегряване).Преносимо аварийно зарядно устройство за акумулаторни батерии тип АА, което е съвместимо с Apple Mac Book Pro 2018/2017/2016/13 "/16"/i Mac, както и зарядно устройство с led подсветка! (Изисква се от 2 батерии тип АА, не са включени в комплекта) [БЯЛ]! ⚡ХАРАКТЕРИСТИКИ : ⚡ ✅създали Сме гама от продукти, които са специално насочени към разкриване на пълния потенциал на ежедневието електроника.Ние произвеждаме най-доброто и ефективно устройство на храни на пазара, за да ви помогне да живеят без грижи и направи това стилно.✅Нашето джобно устройство с аварийно захранване тип АА идва с висококачествен кабел, който ще ви помогне да се отървете от голям брой заплетени кабели.Можете да удобно да се зарежда с помощта на включения USB кабел-C или друг оригиналния кабел.

Други функции

Най-добри сделки