.

.

RENSLAT 10 бр. Гланц Едностранно Матово златен обтегач за салфетки, Матирано Сребърен Пръстен за салфетки, Метален обтегач за салфетки (Цвят: A, размер: един размер)

RENSLAT 10 бр. Гланц Едностранно Матово златен обтегач за салфетки, Матирано Сребърен Пръстен за салфетки, Метален обтегач за салфетки

BGN 1.00

Брой продукти
На склад

1 Лесен за почистване и многоразов. Изработка на производство е много коварен, кройката е точна, vi, 3. Идеален за ежедневна и официална декорация на масата.дизайнът е уникален и элегантен и ще впечатлят всеки гост на вашето парти. Перфектното бижу за сервиране на масата на семейна вечеря, парти по случай рождения ден, тематични парти, сватба и всяко друго събитие. Лесен за почистване и многоразов. Изработка на производство е много коварен, кройката е точна, vi, 3. Идеален за ежедневна и официална декорация на масата.дизайнът е уникален и элегантен и ще впечатлят всеки гост на вашето парти. Перфектното бижу за сервиране на масата на семейна вечеря, парти по случай рождения ден, тематични парти, сватба и всяко друго събитие.Характеристика : 1. Лесен за почистване и многократно. Изработка на производство е много коварен, приятелка точен. Идеален за ежедневна и официална декорация на масата.дизайнът е уникален и элегантен и ще впечатлят всеки гост на вашето парти. Перфектното бижу за сервиране на масата на семейна вечеря, парти по случай рождения ден, тематични парти, сватба и всяко друго събитие.Материал : неръждаема стальразмер : диаметр4,5 смприложения : сватби, партита, тържества, абитуриентски, банкети, бижута и още много други.Пратката включва : 10 бр. халки за салфетокпримечание : 1. Само пръстените за салфетки, които не са включени в комплекта аксесоари за стрелба. физическа снимането, поради различния осветление стрелба и монитор може да има разлика в цвета, моля, обърнете се към самия обект.

Други функции

Най-добри сделки