.

.

Калъф DEFBSC с Покритие покритие за iPhone 13, Луксозен Калъф за iPhone 13 с Лека броня от TPU Покритие покритие, Защита на камерата на Цялото тяло, устойчив на удари Сверхпрочны?

Калъф DEFBSC с Покритие покритие за iPhone 13, Луксозен Калъф за iPhone 13 с Лека броня от TPU Покритие покритие, Защита на камерата на

BGN 6.59

Брой продукти
На склад

✅ Съвместимост : Този калъф е съвместим с i Phone 13 61, моля, проверете модела на вашия мобилен телефон преди да купите. ✅ Дизайн на бронята с электропокрытием : технология се използва электропокрытия кантове.Цвят на ръбовете на рамката придават на корпуса на телефона многослойность, което го прави по-стилен. ✅ Висококачествени материали : Гъвкави и меки ръбове броня от каучук TPU (розово злато), с помощта на технологии за галванични покрития, тя не избледнява.Меки, комфортни на допир, осигуряват изключителна защита от падане и устойчивост на надраскване. ✅Стърчащи край на 0,5 мм по-горе на екрана и камера, което може значително защита на екрана и камерата на i Phone от случайни падания и ожулвания. ✅ Точен достъп до вырезам : Деколтета са проектирани за осигуряване на лесен достъп до всички бутони, подходящи за такива изрезки, като високоговорители, камери, портове за зареждане, регулиране на силата на звука и други, без да махате на корпуса, лесно се монтират и да се прибира. ✅ Съвместимост : Този калъф е съвместим с i Phone 13 6.1, моля, проверете модела на вашия мобилен телефон преди да купите. ✅ Дизайн на бронята с электропокрытием : технология се използва электропокрытия кантове.Цвят на ръбовете на рамката придават на корпуса на телефона многослойность, което го прави по-стилен. ✅ Висококачествени материали : Гъвкави и меки ръбове броня от каучук TPU (розово злато), с помощта на технологии за галванични покрития, тя не избледнява.Меки, комфортни на допир, осигуряват изключителна защита от падане и устойчивост на надраскване. ✅Стърчащи край на 0,5 мм по-горе на екрана и камера, което може значително защита на екрана и камерата на i Phone от случайни падания и ожулвания. ✅ Точен достъп до вырезам : Деколтета са проектирани за осигуряване на лесен достъп до всички бутони, подходящи за такива изрезки, като високоговорители, камери, портове за зареждане, регулиране на силата на звука и други, без да махате на корпуса, лесно се монтират и да се прибира.Гальванический калъф DEFBSC за i Phone 13, Луксозна мека броня от TPU покритие покритие за i Phone 13, защитен калъф за фотоапарат цялото тяло, устойчив на удари, който предпазва от падане, сверхпрочный Защитен калъф за вашия телефон, златен.

Други функции

Най-добри сделки