.

.

Детска слушалки Слушалки PS4 3,5 мм Стерео Кабел Режийни Слот за Слушалки, RGB Дъгова осветление, Професионален Стереофоничен съраунд звук за слушалки, Микрофон с шумо?

Детска слушалки Слушалки PS4 3,5 мм Стерео Кабел Режийни Слот за Слушалки, RGB Дъгова осветление, Професионален Стереофоничен съраунд звук

BGN 11.33

Брой продукти
На склад

【Слушалки за PS4 със съраунд звук】 Слот слушалки осигуряват отлични 50-миллиметровые звукови драйвери и включват съвременни аудиотехнологииТой осигурява високо качество аналогов съраунд звук, което прави игрите по-наситен.Улавливая снимки, рев и стъпки по-бързо, отколкото противникът, озвучителна предимство помага да спечели. 【Удобни за носене】 Регулируеми слушалки с меки и приятни за кожата амбушюрами от протеинового памук и кожена лента за глава от леки материали осигуряват дълготраен комфорт.Регулируема мека лента за глава ви позволява да вземете идеална за кацане без ограничения и осигурява отлична трайност.Лента за глава с регулируема дължина осигурява удобно носене и отлично слушане. 【Слушалки с led подсветка】 Слот слушалки с подсветка имат страхотен ефект фиксирани осветление RGB rainbow, предназначени за това, за да подчертая атмосферата на играта.Дори и в тъмното може да се създаде класа игрите.USB интерфейс за слушалки да се използва само за осветление. 【Микрофон с възможност за регулиране на 360 °】 Микрофон с шумопотискане оптимизира гласов чат в игрите и / или онлайн видео.Ненасочено микрофон, който може да премахва шум, може да е намаляване на фоновия шум, за да се постигне ясна възприятие на глас и може ясно да предадат съобщението.Микрофона можете да настроите от всеки ъгъл, както е необходимо. 【Съвместимост с множество платформи】 Поддръжка на жични слушалки Слушалки поддържа PS4, Xbox One, PSP, PC (разветвительный кабел с 3,5 мм е включена в комплекта), лаптоп, компютър и таблет. 1 * Детска слушалки. Кабелен сплитер 1 * 3,5 мм. 1 * Ръководство за потребителя на английски език.Стереофоничен съраунд звук ✔. Ултра Комфорт ✔. Микрофон с въртене на 360 ° ✔. Висококачествени слушалки ✔. Стабилна и лесна връзка ✔.Хладно led дизайн ✔.Тази детска слушалки показва играта си на ново ниво благодарение на уникалната led подсветка под формата на змийска кожа на главата и подобрява вашият опит игри.Led подсветката слушалки се управлява USB интерфейс, можете да изберете свободно, включва ли подсветка. Въртящ се на 360 ° микрофон ви позволява да регулирате разстоянието до микрофона в съответствие с изискването на повикване.Конструкция микрофон с шумопотискане също може да ви осигури най-добрия опит в отборна игра и високо качество на разговори по време на игра.

Други функции

Най-добри сделки