.

.

Стенен Шкаф За обувки, 2 елемента-Панти За Шкаф За Обувки от Неръждаема Стомана, работа на смени, Аксесоари за Стелажи Turing за Дома, Хотела (3 слоя)

Стенен Шкаф За обувки, 2 елемента-Панти За Шкаф За Обувки от Неръждаема Стомана, работа на смени, Аксесоари за Стелажи Turing за Дома, Хотела

BGN 55.27

Брой продукти
На склад

НЯКОЛКО ВИДА : Ние ви предлагаме три вида, се избират в съответствие с вашите нуждиНалични видове - 1, 2 и 3 пласта, за да максимално да отговарят на вашите нужди.НЕРЪЖДАЕМА СТОМАНА : Панта за обувки шкаф е изработен от висококачествена неръждаема стомана, лъскава, здрава и трайна, както и изгладен, не е податлив на корозия.ВИЕ ще ПОЛУЧИТЕ : 2 панти за обувки в гардероба.Ако вие сте нетърпеливи да закупите шкаф за обувки в съвременен стил, тази рамка-мида - добър избор.НЕРЪЖДАЕМА СТОМАНА : Панта за обувки шкаф е изработен от висококачествена неръждаема стомана, лъскава, здрава и трайна, както и изгладен, не е податлив на корозия.ТИХО изключване : Функция за плавно изключване на гаранции, че вратата на достъпа на кабинета се затваря леко, безшумно и правилно, като по този начин намаляване на изискванията за техническо обслужване.Това може да намали натиска върху панти, шкаф и значително да удължи живота на шкафа.Параметри : Състояние : Абсолютно новия Материал : Неръждаема стомана Цвят : сребърен Вид варианта : 1 слой, ниво 2, 3 слой Размер : показан е като на снимката Тегло : прибл. 273 г ~ 727 г / 9,63 унция ~ 25,64 грам съдържание на Пакета : 2 * Панти за шкафче за обувки Забележка : При инсталирането на продукта на ръба лесно порезает ръка и за работа на купувача трябва да се носят ръкавици. Моля, се допуска отклонение 1-3 см от ръчно измерване, благодаря ви за вашето разбиране. Монитори калибриран по различен начин, цвят на продукта, показан на снимката, може да се различават малко от реалния обект, моля, вземете истинският 1 като стандарт. Моля, обърнете внимание, че един нов вид и стария вид на този продукт, ще бъдат изпратени на случаен принцип, и се уверете, че няма да възрази, преди да поръчате.

Други функции

Condition:
Brand New
Material:
Stainless Steel
Color:
Silver
Optional Type:
1 Layer, 2 Layers, 3 Layers
Size:
Shown as Picture
Weight:
approx. 273g~727g/9.63oz~25.64oz
Package List:
2 * Shoes Cabinet Hinges:
Note:
When installing the product, the edge part is easy to cut the hand, and the customer needs to wear gloves to operate.:
1. Please allow 1-3cm error due to manual measurement, thanks for your understanding.:
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object, please take the real 1 as standard.3.Please note that the new type and old type of this product will be sent randomly, and make sure you will not mind before ordering.:
Най-добри сделки