.

.

FOMIYES 2 елемента Огледало За Разглеждане на Миглите Продукти За Грижа За Себе Грим Приспособления, за да проверите За Удължаване на Миглите Инструмент За Грим Ръчно ?

FOMIYES 2 елемента Огледало За Разглеждане на Миглите Продукти За Грижа За Себе Грим Приспособления, за да проверите За Удължаване

BGN 0.33

Брой продукти
На склад

ОГЛЕДАЛО ЗА ИЗГРАЖДАНЕ на МИГЛИТЕ - направен от добър материал за продължителна употребаЕргономичен дизайн го прави удобен за задържане.Огледало за изграждане на миглите - Тя има дръжка хуманно дизайн, който е удобен за хващане и която не е лесно да се съборят или да се деформира.ГОЛЯМО ОГЛЕДАЛО за МИГЛИ - можете да го изпрати на своите приятели, особено жените, защото това е един полезен инструмент за грим.АКСЕСОАРИ ЗА ИЗГРАЖДАНЕ на МИГЛИТЕ - на Ръба на гладки и заоблени, без чеп, и няма да навредят на кожата.Огледало за проверка на миглите-малко и преносимо, с удобен усещане за докосване, добро огледало за грим за вас.Пратката включва 2 x огледала за изграждане на миглите Характеристики -Размер : Около 17,70 X6,50 X0,50 см/6,96 X2,55 X0 Огледало за удължаване на миглите. -Материал : Огледало за мигли от неръждаема стомана неръждаема стомана -Цвят : както е показано на инструменти за изграждане на миглите - Изработен от висококачествени материали, тя е здрава и може да се използва в продължение на известно време.Това е незаменим инструмент за професионални гримьори, огледало за грим. - Това ви позволява да наблюдавате миглите на клиента си от всички страни, което ви гарантира перфектно миглите разширения консумативи за удължаване на миглите. - Малка по размер и леки по тегло, много удобен за пренасяне и се съхранява в козметични огледалото за мигли. - Подходяща за изграждане на миглите, осигурява по-ясна представа за всеки детайл, за да можете да създадете един добър набор от ръчни огледала за изграждане на миглите. - Дизайн на външния вид във формата на пеперуди прави това огледало е по-уникален и деликатен инструмент за изграждане на миглите.Описание на продукта Beauty Supply Това е автопортрет на миглите са произведени от висококачествена неръждаема стомана, без дръжки, което е удобно за хващане и не е толкова лесно да се промъкнат.Ръчно огледало Огледало може да направи процеса на удължаване на мигли по-удобно. джобно огледало е малко и удобно в очакване, можете да видите детайлите на очите, държейки се за ръкохватката.

Други функции

Най-добри сделки