.

.

Abaodam Инструменти за нокти-арт и педикюр с 6 бр. Инструменти за почистване на кожичките, Арт-Педикюр, Маникюр, Стомана за премахване, Неръждаема Стомана, Двустранен, з?

Abaodam Инструменти за нокти-арт и педикюр с 6 бр. Инструменти за почистване на кожичките, Арт-Педикюр, Маникюр, Стомана за премахване, Неръждаема

BGN 7.19

Брой продукти
На склад

Неръждаема стоманаСТЪРГАЛО за нокти - използвайте го за почистване на лак за нокти, за да може да създадете ваша нийл-арт на по-чиста повърхност.СРЕДСТВО за премахване на кожичките - задължително условие за професионални маникюрных салони и изграждане на нийл арт със собствените си ръце в домашни условия.Осигурете достатъчно количество за своя употреба.ТЛАСКАЧ за кожичките на НОКТИТЕ - Изработени от висококачествен материал с глоба изработка на производство, тези повдигачи за мъртвата кожа ноктите са здрави, vi, ОПРЕДЕЛЕНИ ТОЛКАТЕЛЕЙ за кожичките - За обработка на естествени нокти, режийни нокти, изграждане на нокти, почистване на ноктите.ТЛАСКАЧ за кожичките - Има гладка повърхност, много удобен за захващане и употреба, не поцарапает ръце.Пратката включва 6 инструменти за отстраняване на кожичките Характеристики -Задължително за професионални маникюрных салони и дизайн нокти с ръце в домашни условия.Осигурете достатъчно количество за използване на средство за почистване на нокти.39 X0 маникюр инструменти. - Работете с естествени нокти, режийни ноктите, наращенными нокти, почистване на нокти инструмент за почистване на нокти. -Материал : течност за премахване на гел-лак от неръждаема стомана - Подходящ за професионална употреба в маникюре и в домашни условия или служи като подарък за приятелите и семейството си. Инструменти за нокти. -Цвят : както е показано на фигура средство за премахване на кожичките - Тези маникюр инструменти, удобен за носене и са лесни за употреба, за безопасно и комфортно грижи за нокти инструмент за почистване на нокти. - за маникюр, както и педикюр. за пилинг, изглаждане, премахване на кожичките педикюрные инструменти.Информация за стоки, Инструменти за маникюр, са изключително подходящи за ежедневна употреба в дизайна на нокти. инструмент за почистване на нокти Тези повдигачи за маникюр или педикюр са изработени от материал от неръждаема стомана и леки. тласкач за кожичките на ноктите, разработен с двата края с различна форма, може лесно да отговарят на вашите различни нужди. средство за премахване на гел-лак С тяхна помощ, можете лесно премахване на мазоли и омертвевшую кожата.

Други функции

Най-добри сделки