.

.

Комплект коледни подаръци бирок от 60 теми с прикрепен с канап идеален за етикетиране на вашите подаръци - 10 различни дизайни празнични кошници бирок с въжета - Етик?

Комплект коледни подаръци бирок от 60 теми с прикрепен с канап идеален за етикетиране на вашите подаръци - 10 различни дизайни

BGN 4.98

Брой продукти
На склад

? ОПРОСТЕТЕ ОПАКОВАНЕ на подаръциЗакупуване на коледни подаръци?Защо да не добавите тези красиви коледни подаръци бележки за коледните оценят дарове?Висококачествени коледни етикет на бечевке са идеално място за вашия коледен оценят дарове.Добавете жар вашите оценят дарове и персонализирайте техните, прикрепив тези коледни подаръци етикет с прикрепен с канап, и го дайте на вашите близки, щастие и радост. ? ИНДИВИДУАЛЕН ПОДХОД КЪМ ВАШИТЕ оценят дарове.Наклеивание тази коледа подарък тагове придава на вашите оценят дарове на индивидуален оттенък.Не се изисква пробиване или умения дизайн.Шпагаты здрави, лесно се режат и до конец през дупката.60 броя коледни кафяви подарък бирок - отлична сделка, която е достатъчно за следващата година.Спестете време и пари, да направите подаръци-за един път!. ? На тях лесно да се пише.Маркируйте своите подаръци, с помощта на тези очарователен подарък тагове за подаръци.Използвайте незаличимо маркери, дръжки и връхчета, за да напишете своето послание на коледни бирках с помощта на канап.Идва в голям размер за писане на прости мисли.Отличен за коледни картички, пощенски бирок, променят ценовите етикети и всякакви други занаяти. ? Идеален за изпращане на кратки съобщения.Кратко, но сладко съобщение го прави благодарение на специален биркам на подарък торбички.Оставяйки незабравимо декларация, вие тронете своите близки теми, като внимателно сте се справили с опаковка за подарък. Изразете вашата любов и изпратете положителна мисъл за подарък бирках kraft holiday с въжета. ? ОСТАВЕТЕ ДРУГИТЕ НЕЗАБРАВИМО ИЗЯВЛЕНИЕ.Обичам простотата на празнични кошници бирок с въжета.Разнообразие от кафяви коледни подаръци бирок помага всеки път, допълват вашата изработка-на опаковки.Придайте на вашите официални пакети класически вид с помощта на тези бирок!.

Други функции

Най-добри сделки