.

.

Пакети за партита aukeoss Chinesr на Нова година 2023, Пакети за Годината на Заек, Торти на Лунна Нова Година, Шоколад, Бонбони, Опаковки за закуски Хартиени торби (24 опаковка)

Пакети за партита aukeoss Chinesr на Нова година 2023, Пакети за Годината на Заек, Торти на Лунна Нова Година, Шоколад, Бонбони, Опаковки

BGN 8.49

Брой продукти
На склад

Подарък опаковка и етикет с красив принтом на китайската Нова годинаДизайн на ваучър за подарък на пакета за китайската Нова година 2023 помогне на вашия подарък се открояват. · Опаковка - включва 4 хартиени пакети, по 6 на всяка, общо 24 пакет, 36 етикети. · Предварителна монтаж : нека вашето семейство най-добре ще усети атмосферата на празника на китайската Нова година, и банер е готов за вывешиванию!. · Подарък за повод, подарък за китайската Нова година, подаръци, опаковки.Използвайте тези лесни за употреба опаковки и комплекти салфетки, за да не се притеснявате за опаковката. · 100% гаранция за удовлетворение - Ако вашият продукт не отговаря на вашите очаквания, просто поискайте връщане на парите или заменя.Наближава парти в чест на китайската Нова година.Ние искрено се надяваме, че нашият подарък пакет ще ви помогне да осъществите вашето малко желание за готвене подаръци и весели празници!Пратката включва : 24 хартиени пакета, 36 стикери с логото на пролетния фестивал Спецификация на продукта : опаковъчна хартия за китайската Нова година Размер : 7.04 Диаметър етикети : 1,48 инча Забележка : имайте предвид актуалността на планиране на партита и транспортиране.Моля се допуска по-малко грешки в размери, поради ръчно измерване ".

Други функции

Chinese New Year gift package Size:
7.72 * 4.64 * 3.04 Sticker diameter
Най-добри сделки