.

.

Бамбук Органайзер за съхранение на чанти с цип и Диспенсер за Кухненско чекмедже, Обновен Органайзер за 4 отделни мешочков, Съвместим с пакети с различен размер за ?

Бамбук Органайзер за съхранение на чанти с цип и Диспенсер за Кухненско чекмедже, Обновен Органайзер за 4 отделни мешочков, Съвместим с пакети

BGN 0.33

Брой продукти
На склад

[Висококачествен естествен материал] : Органайзер за чанти Ziplock изработен от устойчив бамбук, който е не само экологичен и безопасен, но и по-трайни, отколкото обикновен набор от организаторите за кухненските чекмеджета [Съвместим с всички основни марки Bradns] : Съвместим с Ziploc, Solimo, як като се има предвид, Радвам се, Great Value и други марки.Идеален размер за всички видове пакети за сандвичи, квартовых пакети, пакети за закуски, галлоновых пакети, включително квартовые слайдер-пакети. [Лесен за почистване] : Бамбук органайзер за съхранение на чанти с цип, просто избършете с влажна кърпа. [Страхотна опаковка] : В този комплект включва 4 отделни организатор за чанти. (Размер : 12 x 4 x 3 инча (1 бр) за литра, 8 x 4 x 3 инча (3 бр.) за сандвич, малка литра и закуски). [Обмислен дизайн] : Нашите кутии-организаторите за найлонови торбички се доставят напълно сглобени.Организирай найлонови торбички като професионалист с помощта на този стилен бамбуково организатор за каси!. Бамбук органайзер за съхранение на чанти с цип и диспенсер за кухненско чекмедже, обновен органайзер за 4 отделни мешочков, органайзер за съхранение на чанти с цип за кухненско чекмедже, съвместим с торби с различни размери на галон, един литър, сандвичи и закуски.

Други функции

Най-добри сделки