.

.

Angoily 2 комплекта Линеен Здрав Инструмент Климатик ac Под ъгъл за маслен комплект Инструменти за Изключване Практичен Автомобил Охладител За премахване на гориво Ав?

Angoily 2 комплекта Линеен Здрав Инструмент Климатик ac Под ъгъл за маслен комплект Инструменти за Изключване Практичен Автомобил

BGN 1.67

Брой продукти
На склад

Инструмент за изключване топливопровода на колата : Той предлага богат избор от размери на инструмента да се отделят быстроразъемных фитинги на топливопроводах, линии нагревател и линии на охлаждането acГребец ножничного тип : компактен дизайн, удобен за носене и съхранение.Консумативи за автомобили : Лесно управление с една ръка с удобен край и уникален смещенным дизайн за достъп до труднодоступным ограничен или загроможденным сайта.Устройството за премахване на линия за охлаждане на превозното средство : Интелигентен дизайн позволява да се използва с полза.Устройство за теглене на топливопроводов : Лесно управление с една ръка с удобен край и уникален смещенным дизайн за достъп до труднодоступным ограничен или загроможденным сайта.Комплектът включва : 1 комплект инструменти за изключване топливопровода Характеристики - Материал : пластмаса. - Лесно управление с една ръка с удобен край и уникален смещенным дизайн за достъп до труднодоступным ограничен или загроможденным сайта. - Интелигентен дизайн, ви предоставя приятна за използване. - Конструкция пружина инструменти за топливопроводов дава възможност за лесно отваряне и затваряне при прехвърляне на налягане. - Предлага се широк избор от размери инструменти за разделяне на быстроразъемных фитинги на топливопроводах, линии нагревател и линии на охлаждането ac. - Размер : около 20. - Всеки инструмент за бързо изключване на маркуча отопителя топливопровода е изработен от твърда пластмаса за издръжливост и дълголетие. - Цвят : различни цветове.Описание на продукта Аксесоари за авто Този набор от инструменти за изключване на горивната магистрала, изработени от висококачествени пластмасови материали, които са трайни и може да ни направи добра услуга.устройството за премахване на топливопроводов Е практичен инструмент за ремонт на автомобили, който може да ни помогне лесно да се премахне топливопроводы на автомобила и да се гарантира голямо удобство на нашите ремонтни дейности.

Други функции

Най-добри сделки