.

.

Healeved 1 Комплект Сачмен Инструмент За Обгаряне, Ролкови Точков Масажор Кутия За Инструменти Притежателя Пръчки За Обгаряне Здрав Мокса Сачмен Масажор За Тяло Преми?

Healeved 1 Комплект Сачмен Инструмент За Обгаряне, Ролкови Точков Масажор Кутия За Инструменти Притежателя Пръчки За Обгаряне Здрав

BGN 18.48

Брой продукти
На склад

неръждаема стоманаМАСАЖИСТИ - могат да бъдат в много части на тялото, като например гърба, врата, раменете.МАСАЖОР за обгаряне, - е Изработен от висококачествен материал, предназначен за продължителна употреба.ГЪРНЕ за обгаряне - Този вид прижигающего валяк е подходящ за много хора.Чаша за обгаряне, SPA-Изработена от висококачествен материал за безопасно използване на допир.ПРЪЧКА за ОБГАРЯНЕ - я не е лесно да се повреди, тя е полезна за здраве и красота.Пратката включва 1 х уред за обгаряне 12 х конус за моксы 1 х гаечен ключ Характеристики -Размер : 18,30 X14,50 X3,70 см 7,19 X5,70 X1 Масажор за моксы. -Материал : апарат за опушване от неръждаема стомана - Той е лесен за използване и експлоатация, както и в обслужване на притежателя на обгаряне. - Да се отървем от чувството на студ в тялото.Многократно използване за добра грижа за здравето Прижигающего валяк. - Също така може да стане добър избор за подарък за рожден ден за вашите приятели и семейство. - Изработен от висококачествена материал за продължителна употреба физиотерапевтического инструмент. - Той е лек, така че е лесно и удобно за носене, за да прижигающего масаж.Информация за стоки Титуляр за пречистване на Това помага да се отпуснете нервите и загуба на налягане и т. Притежател на горелката е изработен от висококачествен материал, така че този комплект валяци за обгаряне, много траен, лек и портативен, безопасен и без мирис. гърне за обгаряне, Произведени с отлично качество на изработката, изглежда невероятно.

Други функции

Най-добри сделки