.

.

FRCOLOR електрическа самобръсначка Тример за нокти Нож за косми в Ушите И Носа Електрически Тример За косми В Носа Тример за косми В Носа Самобръсначка За Подстригван?

FRCOLOR електрическа самобръсначка Тример за нокти Нож за косми в Ушите И Носа Електрически Тример За косми В Носа Тример

BGN 3.33

Брой продукти
На склад

ПРЕМАХВАНЕ на космите от НОСА - Елиминира необходимостта от традиционната в ножницах за премахване на грозни окосмяване по лицето, в ноздри и ушите, осигуряване на по-висока степен на сигурностТример за нос, БРИТВЕННАЯ машина за рязане - Безопасна конична корона насочва косата навътре, а за бръснене тример за подстригване на коса и предпазва кожата от пряк контакт.Електронен тример за вежди - на Ротари бритвенная машина за подстригване на коса за ефективно подстригване отросших косми в носа и ушите.Бритвенная машина за подстригване на КОСА в ноздри -Ротационната система за ефективно подстригване отросших косми в носа и ушите.ТРИМЕР за косми в носа USB - Премахва традиционната потребност от ножницах, бритвенной пишеща машина за подстригване на косата, за отстраняване на грозни косата от лицето, ноздрите и ушите, осигуряване на по-висока степен на сигурност.Осъществяване на Списък 1 х тример за косми в носа, Особености - Завъртане на система за ефективно подстригване нашите обрасли с косми в носа и ушите, устройство за бръснене на вежди. -Размер : 13,5 х 3 х 3 см /5,3 х 1,2 х 1,2 инча тример за косми в носа. - Сигурна конична корона насочва косата навътре и предпазва кожата от директен контакт с машинка за подстригване на косми в носа USB. - Продължава традиционната необходимостта от използване на ножица за премахване на грозни окосмяване по лицето, в ноздри и ушите, се осигурява по-висока сигурност премахване на косми в носа. - Цвят : Синьо-електрически тример за косми в носа. - Плавен, мотор осигурява бързо и безболезнено движение тример за нос, бритвенной машинки за подстригване. - Материал : ABS електронен тример за вежди. - Стилна форма, най-добрият избор за подарък на любимата си или приятели самобръсначка за коса.Информация за Товарахэпиляция носа търсите професионален, но в същото време тример за косми в носа?Вие търсите надежден инструмент, който може да изпълнява няколко работи едновременно?Ако отговорът е да, тогава не търсете по-далеч!Нашият професионален тример за подстригване на косми в носа трябва да отговаря на вашите нужди.Машина за подстригване на коса - това е един от най-добрите варианти за вас.

Други функции

Най-добри сделки