.

.

Груб Бойни Фитнес Чували с Пясък, сака с Пясък, Силовата Тренировка, Кръстосана Тренировка, Регулируеми Спортни Тегло, Тренировъчно Оборудване за Домашен Фитнес за

Груб Бойни Фитнес Чували с Пясък, сака с Пясък, Силовата Тренировка, Кръстосана Тренировка, Регулируеми Спортни Тегло, Тренировъчно Оборудване

BGN 32.00

Брой продукти
На склад

[НАЙ-ТРАЙНИ ТОРБИЧКИ С ПЯСЪК НА ПЛАНЕТАТА] За най-добрите крос-тренировки и тактически фитнес тренировки или за максимална гъвкавост в домашния фитнес залаНашите чанти са създадени и са проектирани за професионалисти.Искате качество, при нас го има!Докато други казват, че ние действаме : предлагаме ви най-добрите в бранша 5 годишна гаранция, за да я потвърдите! .
[ВОЕНЕН КЛАС а] Ние не продешевляем.И ние не валяем глупак.Външната обвивка - това е стъпка напред в сравнение с Cordura : по-труден.Изработен е от балистични найлон военна спецификация 1050 D.Обшивки, изработени от Cordura найлон военна спецификация 1000 D.
[СВЕРХПРОЧНЫЙ] Подсилени навсякъде, където е възможно.Двойни странични линии и стоманени нитове във всички точки на напрежение.Найлон лента за закрепване на колан и дръжки.Липсата на твърди дръжки осигурява сигурност и лекота на използване. - Химикалки включва в себе си 4 комплекта грайфери (общо 8) : чемоданный, род, неутрален и клас ръкохватки.Размер на плика : 25-75 паунда - при рекомендуемом тегло 20-70 паунда (пясък в комплекта не са включени).
[РАЗРАБОТЕН В САЩ] е Разработена в САЩ и е заложено по целия свят.Създаден по строги стандарти за фанатици фитнес и бойни принадлежности!Ние винаги сме близо до вас - снимаемся всеки ден! .
[ОТДАДЕНОСТ на КЛИЕНТА] Ние сме малък бизнес в САЩ, специализирана в производството на висококачествена екипировка за фитнес и борба.Щастието е гарантирано, или парите си обратно! [ОПИСАНИЕ] Ако сте се борят с евтини торби, които винаги те карат да направиш в ключови моменти, c .
[НАЙ-ТРАЙНИ ТОРБИЧКИ С ПЯСЪК НА ПЛАНЕТАТА] За най-добрите крос-тренировки и тактически фитнес тренировки или за максимална гъвкавост в домашния фитнес зала.Нашите чанти са създадени и са проектирани за професионалисти.Искате качество, при нас го има!Докато други казват, че ние действаме : предлагаме ви най-добрите в бранша 5 годишна гаранция, за да я потвърдите! .
[ВОЕНЕН КЛАС а] Ние не продешевляем.И ние не валяем глупак.Външната обвивка - това е стъпка напред в сравнение с Cordura : по-труден.Изработен е от балистични найлон военна спецификация 1050 D.Обшивки, изработени от Cordura найлон военна спецификация 1000 D.
[СВЕРХПРОЧНЫЙ] Подсилени навсякъде, където е възможно.Двойни странични линии и стоманени нитове във всички точки на напрежение.

Други функции

Най-добри сделки