.

.

Детски комплект инструменти Bravmate, Ролеви игри За Деца, Дървените Играчки с Кутия за инструменти, Разработване на стволови играчки Направи си сам за момчета и момич?

Детски комплект инструменти Bravmate, Ролеви игри За Деца, Дървените Играчки с Кутия за инструменти, Разработване на стволови

BGN 0.33

Брой продукти
На склад

【Универсална кутия за инструменти】 Този набор от инструменти за деца включва в себе си всичко, което очаквате да намерите в кутия за инструменти, например, чук, гаечен ключ, клещи, линия, трион, отвертка, гайки и болтове, и така нататъкПокрити с ярки цветове и красиви модели, вашето дете да може да използва тези прекрасни инструменти, за да се насладите на чудесната игра на измислица. 【РОЛЕВА ИГРА МАЛЪК СТРОИТЕЛ】 Малки строители могат да следват приложените "чертежи", за да създадете везни, вятърна мелница, хеликоптер, самолет или кола, или да създадете свои собствени удивителни постройки!Най-добрият подарък за рожден ден или празник за деца от предучилищна възраст, накарайте ги да прекарват часове играе в собствена инструментална работилница. 【Образователна играчка STEM】 Поддържа обучение STEM и ранните инженерни игри с умения сметки, съчетаване, изготвяне на шаблони, решаване на проблеми и дизайна, помага на малките деца да развият физическа сръчност и координация око-ръка, умения за творческо мислене и малък мотор. 【РАЗРАБОТВАНЕ на близост между РОДИТЕЛИ и деца】 Тази играчка-конструктор - идеалното занимание за родителите си, за да прекарат свободното си време с децата си и да участват в тяхното отглеждане, подобряване на взаимодействието на родителите и децата по време на игра. 【Страхотен подарък за вашето дете】 Набор от играчки за деца 3-10 години ще се превърне в идеален подарък за момчета и момичета по всеки повод, който вие сте я измислили.Тези виртуални инструменти ще станат съзнателни и обучение подарък за децата за Коледа, рожден ден, Ден на благодарността, Нова година, Великден и др.

Други функции

Най-добри сделки