.

.

Широкоъгълен обектив Zeiss оптика, 25 mm F/2 Distagon T серията ZF.2 с ръчно фокусиране, за да байонетной огледало система на Nikon F (AI-S).

Широкоъгълен обектив Zeiss оптика, 25 mm F/2 Distagon T серията ZF.2 с ръчно фокусиране, за да байонетной огледало система на Nikon F

BGN 109.50

Брой продукти
На склад

Размер на филтъра : 67 мм Диапазон f/Stop : 2,0-22. Минимално разстояние на фокусиране : 9,8 инча (25 см).Увеличение : 1 : 59. Ъгъл на виждане : 81. Благодарение на специален оптични дизайн и целенаправленному избор на оптично стъкло хроматичната аберация на Distagon T* 2/25 почти премахнати. Ефективна корекция на изкривяване и кривина на полето се дължи на включването на два асферични повърхности на обектива.Конструкция с плаващи елементи осигурява най-високо качество по цялото поле на изображението.Distagon T* 2/25 практически не допуска изкривяване.С превъзходно качество на изображението дори при максимално диафрагмата, Distagon T * 2/25 е особено ефективна при правене на снимки в помещения без използването на статив дори и в сложни условия на осветление.С помощта на този обектив можете да правите широкоъгълни снимки, които изглеждат естествено и динамично едновременно, благодарение на по-голям ъгъл на видимост.Каквато и да е заявление, този обектив е извън обхвата на творчеството.

Други функции

Най-добри сделки