.

.

Колоритен Папагал 58g0 Коледен орнамент за учители, Благодаря ви, че бяхте част от моята история, Коледен Орнамент с Благодарност за Учители, Украса за Украшения, Кер?

Колоритен Папагал 58g0 Коледен орнамент за учители, Благодаря ви, че бяхте част от моята история, Коледен Орнамент с Благодарност за

BGN 24.99

Брой продукти
На склад

Керамичен материал с ярко-бяла гланц или е произведен от траен МДФ с гланцов пластмасово покритие, за да си проекти са прослужили цял животЯрък печат от край до край с помощта на жестове.Идва с празничен златен ремък, за удобство на захващане.Предлага се в 4 форми : Кръг, Овал, Сърцето и Звездата.Размери на продукта : височина-2,75 инча, дебелина 1/8 инча, 0,5 мл. Керамичен материал с ярко-бяла гланц или е произведен от траен МДФ с гланцов пластмасово покритие, за да си проекти са прослужили цял живот.Ярък печат от край до край с помощта на жестове.Идва с празничен златен ремък, за удобство на захващане.Предлага се в 4 форми : Кръг, Овал, Сърцето и Звездата.Размери на продукта : височина-2,75 инча, дебелина 1/8 инча, 0,5 мл. Керамичен материал с ярко-бяла гланц или е произведен от траен МДФ с гланцов пластмасово покритие, за да си проекти са прослужили цял живот. Ярък печат от край до край сублимационным начин Идва с празничен златен ремък за по-удобно захващане на Разположение в 4 форми : кръг, овал, сърцето и звездата Размери на продукта : височина-2,75 инча, дебелина 1/8 инча, 0,5 мл Едностранно сублимационный украшение.

Други функции

Най-добри сделки