.

.

Кът за Разговор Antaijihua от Неръждаема Стомана, Звънец за повикване на Кухнята на Ресторанта, Тенис на Разговор (3,9 инча)

Кът за Разговор Antaijihua от Неръждаема Стомана, Звънец за повикване на Кухнята на Ресторанта, Тенис на Разговор (3,9 инча)

BGN 5.33

Брой продукти
На склад

[Метален материал] Той е изработен от метал, неръждаема стомана, което износостойка и трайни, без загуба на бояПовърхността се полира и обработена, блестяща като огледало, лесен за почистване, не податливи на корозия и трайна. 【Лесна употреба】 Бутон за автоматично възстановяване, тя ще се възстанови след натискане, и няма нужда да се чака повторно натискане на.Може да се използва по различни начини, независимо дали това е бар-ресторант или училищна трапезария. 【Ръчна структура】 механичен дизайн, няма нужда да инсталирате батериите, вътрешното ядро е в контакт с повърхността на звънене и при натискане с ръка, издавайки ясен звук. [Малък и изискан] Продуктът е малко и красиво, да не е носител на много места. 【Гаранция】 - Ако имате някакви допълнителни въпроси за този продукт, моля, свържете се с нас по имейл, и ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа!.Характеристики : Звънец за повикване е изработена от неръждаема стомана, която е достатъчно износостойка и има чист звук, който се чува на повечето хора. Лесно управление : просто натиснете горния бутон с пръст или длан.Технически характеристики : Материал звънци : неръждаема стомана.

Други функции

Най-добри сделки