.

.

Трансформатор осветление на басейна DEWENWILS мощност 100 W, от 120 vac до 12/13/14 ac, Низковольтный трансформатор с няколко отводами за осветление на басейна, спа център, добре ?

Трансформатор осветление на басейна DEWENWILS мощност 100 W, от 120 vac до 12/13/14 ac, Низковольтный трансформатор с няколко

BGN 30.00

Брой продукти
На склад

【120 vac до 12/13/14 ac】 100 W, преобразува домашното напрежение 120 vac в безопасно напрежение 12 / 13 / 14, осигуряване на по-безопасен и практичен нивото на електрически токКонструкция излизане с няколко касаниями дава възможност за добавяне / изваждане на нови вериги за свързване към осветлението на басейна и низковольтному ландшафтному светлина наоколо. 【Лесна инсталация】 на ваше разположение 10 дюзи (φ1,06 инча), в които могат да бъдат до конец тел.Отделение за високо напрежение, както и отделение за ниско напрежение са удобни за съхранение на фиксираните проводници. 2 монтаж на скоба се отделят трансформатор от стени, достигащи ефекта на разсейване на топлината. 【Здрав професионален екип за обслужване на клиенти DEWENWILS предлага 24/7 отстраняване на неизправности и безпроблемна политика за връщане на тези ниско напрежение на открито трансформатори; покупката е винаги гарантирана.трансформатор за ниско напрежение.Как да изберете Вашия Трансформатор : . Изчислете общата мощност на вашите осветителни тела в плана си. Изберете трансформатор, който е достатъчно голям, за да се поддържа необходимата обща мощност. Мощност на натоварване на трансформатора (общата мощност, която е необходима за вашето оборудване), трябва да бъдат в рамките на 80% от номиналната мощност на трансформатора.Например : ако имате 5 групи от зелени тела с мощност 13 W, общата мощност ще достигне 65 Вата.След това можете да изберете трансформатор с мощност по-81 W (= 65 W /0,8).

Други функции

Най-добри сделки