.

.

Вмъкване на сутиен Тройни Масажни Канали Регулират Формата на гърдите Накладки за чаши на Формата на гърдата Вмъкване в бельото на Формата на гърдата (L)

Вмъкване на сутиен Тройни Масажни Канали Регулират Формата на гърдите Накладки за чаши на Формата на гърдата Вмъкване в бельото на Формата

BGN 2.33

Брой продукти
На склад

Функция : промяна на размера на лявата и дясната липса на симетрия на гърдите си след носенето на протеза на млечна жлезаПоддържането на равновесието на гръдния кош : Поддържайте равновесие на гръдния кош от страна в страна и придавайте я перфектния завой.Функции : След носенето на протези на гърдите потребителите с асиметрична лявата и дясната гърда-добре може да се коригира формата на гърдите, за постигане на хармонични и перфектни визуални ефекти и демонстрира своята увереност.С подобрената форма на гърдите : по-пълна и скулптура изглеждащи накладки за гърдите с регулируема височина на гърдите.Тройни масажни задълбочаване : В съответствие с принципите на ергономията, вдлъбната форма е по-гуманизирована за защита на гръдния кош.Най-важното е, че от вътрешната страна изпълнени тройни масажни канали, които играят масажното роля, допринасят за циркулация на въздуха и по-удобни в чорап. Функция : промяна на размера на лявата и дясната липса на симетрия на гърдите си след носенето на протеза на млечна жлеза. Поддържането на равновесието на гръдния кош : Поддържайте равновесие на гръдния кош от страна в страна и придавайте я перфектния завой. С подобрената форма на гърдите : по-пълна и скулптура изглеждащи накладки за гърдите с регулируема височина на гърдите. Тройни масажни канали : В съответствие с принципите на ергономията, вдлъбната форма е по-гуманизирована за защита на гръдния кош.Най-важното е, че от вътрешната страна изпълнени тройни масажни канали, които играят масажното роля, допринасят за циркулация на въздуха и по-удобни в чорап. Функции : След носенето на протези на гърдите потребителите с асиметрична лявата и дясната гърда-добре може да се коригира формата на гърдите, за постигане на хармонични и перфектни визуални ефекти и демонстрира своята увереност. Спецификация : Тип на продукта : вложки за сутиен Материал изделия : спондж съдържание на Пакета : 1 х втулки за сутиен.

Други функции

Най-добри сделки