.

.

Комплект синьо-абитуриентски чинии и салфетки 2023 за парти на 50 гости - 200 бр. Комплект прибори за абитуриентски партита 2023 Включва Кът чинии, Десертни чинии, Салфетк?

Комплект синьо-абитуриентски чинии и салфетки 2023 за парти на 50 гости - 200 бр. Комплект прибори за абитуриентски партита 2023 Включва

BGN 3.33

Брой продукти
На склад

[Че получавате] В този пакет вие ще получите 50 бр места за хранене чинии, 50 бр. десертни чинии, 50 кърпички и 50 бр. кърпички за коктейли, само на 200 бр., комплект чинии и салфетки клас 2023 ще се превърне в отличен пакет за абитуриентски партита в колеж, училище, детска градина или предучилищна. [Уникален нов дизайн] Ние сме инвестирали радост и сладост в тези синьо-черни деления чинии и салфетки 2023 г. съобщение, с класически елементи, атрактивни и изискани, те определено ще създадат весела атмосфера на бала парти. [Екологично чист материал] Нашите чинии и салфетки за парти на завършилите 2023 г., направени от дебела хартия, и всички те са отпечатани с мастило на водна основа, безвреден и безопасен, могат директно да контактуват с хранителни продукти. [Удобно използване-за еднократна употреба] този еднократна набор от съдове за абитуриентски партита ще се използва директно за абитуриентски партита 2023 г., удобно и лесно, можете да спестите време за измиване филтър салфетки и прибори.Този прекрасен набор от аксесоари за абитуриентски партита 2023 година ще ви позволи едновременно да се забавляват до 50 гости. [Идеалният размер на] Нашия набор от съдове за готвене разработен с оглед на перфектния размер : плоча "Честито на завършилите" е 9,1 инча, табела "Клас 2023" - 7,1 инча, както и размера на салфетки, е показан на фигура 2. Дизайн подходящ размер - идеален вариант за вашия абитуриентски партита 2023 г., а нашите аксесоари за бала парти ще осигури на вас, на вашите семейства и гостите на подходящ начин за отбелязване на предстоящите абитуриентски партита 2023 година.

Други функции

Най-добри сделки