.

.

ZRQYHN Метална Регулируема Скоба за Мобилен Телефон, за Монтиране Адаптер, Увеличаване на Слотовете за карти с памет, Защита От Разходка, за Монокулярного Телескоп-Ми?

ZRQYHN Метална Регулируема Скоба за Мобилен Телефон, за Монтиране Адаптер, Увеличаване на Слотовете за карти с памет, Защита От Разходка,

BGN 12.67

Брой продукти
На склад

● Закрепване на камерата държи здраво почти всяка камера по целия път до фокусиращ телескоп за афокальной астрофотографии на небесните обекти през телескоп ● Клип за телефон с регулируема ширина 5,5-7,5 см подходящ за повечето мобилни телефони. ● Изработен от с сплав и пластмаса, подвижна, здрав, устойчив за продължителна употреба, гума скоба, за да фокусиращ предотвратява увреждането на фокусиращ. ● Бързо превключване между визуални режим и режим на стрелба, без да махате влакчета, без да се нарушава настройките на камерата и фокусиращ. ● Скоба за закрепване на обектива ви позволява да затегнете телескоп мобилен телефон/цифрови фотоапарати /огледално-рефлексен фотоапарат за снимане от разстояние. ● Закрепване на камерата държи здраво почти всяка камера по целия път до фокусиращ телескоп за афокальной астрофотографии на небесните обекти през телескоп. ● Клип за телефон с регулируема ширина 5,5-7,5 см подходящ за повечето мобилни телефони. ● Изработен от с сплав и пластмаса, подвижна, здрав, устойчив за продължителна употреба, гума скоба, за да фокусиращ предотвратява увреждането на фокусиращ. ● Бързо превключване между визуални режим и режим на стрелба, без да махате влакчета, без да се нарушава настройките на камерата и фокусиращ. ● Скоба за закрепване на обектива ви позволява да затегнете телескоп мобилен телефон/цифрови фотоапарати /огледално-рефлексен фотоапарат за снимане от разстояние.Технически спецификации : Може да правите снимки изтрити сцени, птици, пътуване и развлечения, Подходящи за телескопи, микроскопи, телескопи, бинокли и монокуляров с плъзгаща за употреба, компактен размер, ниско тегло и лесна за носене.Спецификация : Материал : цинк сплав + пластмаса Цвят : черен Широчина на притежателя на телефон : 5,5-7,5 см / 2,17-2,95 инча Размер : приблизително 18x15x12 см / 7.72 инча Тегло : приблизително 358,4 г Списък на опаковката : 1 х адаптер за прикрепване на телескопа Титуляр за телефона Списък опаковки Забележка.

Други функции

Can take pictures of distant scenes, birds, travel, and entertainment:
Suitable for telescopes, microscopes, astronomical telescopes, binoculars and monoculars:
With sliding track, compact size, lightweight and easy to carry out.:
Specification:
Material:
Zinc Alloy + Plastic
Color:
Black
Phone Holder Width:
5.5-7.5 cm/ 2.17-2.95 inch
Size:
Approx. 18x15x12 cm/ 7.09x5.91x4.72 inch
Weight:
Approx. 358.4 g
Packing List:
1 x Telescope Mounting Adapter Phone Holder:
Package List:
Note :
Най-добри сделки