.

.

Ръчна Острилка за ножове, Спестявайки разходите за труд Фино Смилане на Многофункционална Острилка за Кухненски Ножове 4 в 1 с Кука за Зеленчукови Ножове (Син)

Ръчна Острилка за ножове, Спестявайки разходите за труд Фино Смилане на Многофункционална Острилка за Кухненски Ножове 4 в

BGN 54.96

Брой продукти
На склад

[С каишка-на една кука] Тази острилка за ножове има каишка-кука на ръката, който може да се затвори за съхранение, което спестява място на тезгяха [4 В 1] Многофункционална острилка за кухненски ножове за различните видове ножове, като косторезы, ножове за плодове и зеленчуци, ножици и т. [Спестявания на труда] Ръчна острилка за ножове могат да се използват с една ръка, чрез натискане надолу за заточване на ножа, ефективно и с пестене на труда. [Ефективна и устойчива] Тази директен острилка за ножове с четири секции от тънка фина стомана заточване може полското си нож като нов само за няколко секунди. [Нескользящая] Тази острилка за кухненски ножове с неплъзгащи подплата в долната част, което увеличава триенето и го прави по-безопасна за употреба. [4 в 1] Многофункционална острилка за кухненски ножове за различните видове ножове, като косторезы, ножове за плодове и зеленчуци, ножици и т. [Нескользящая] Тази острилка за кухненски ножове, проектирани с неплъзгащи подплата отдолу, за да увеличи триенето и да я направи по-сигурна в употреба. [Спестявания на труда] Ръчна острилка за ножове могат да се използват с една ръка, чрез натискане надолу за заточване на ножа, ефективно и спестява време. [Ефективна и устойчива] Тази директен острилка за ножове с четири секции от фина стомана, фино мелене може да се полират си нож като нов само за няколко секунди. [С крючковой панделка] Тази острилка за ножове с крючковой панделка на дръжката, която може да се затвори за съхранение, което спестява място на тезгяха.Параметри : Тип на продукта : Острилка за кухненски ножове Материал : вольфрамовая стомана, шкурка, керамика, пластмаса Тегло на опаковката : около 138 г / 4,9 унция. Съдържание на пакета : 1 кухненски острилка за ножове.

Други функции

Item Type:
Kitchen Knife Sharpener
Material:
Tungsten Steel, Emery, Ceramic, Plastic
Gross Weight:
Approx. 138g/4.9oz
Package List:
1 xKitchen Knife Sharpener:
Най-добри сделки